rena rama lycksele!

Herregud! Faaan vad det snöar! Det är fullt ös asså! Känns som att jag precis flyttat tillbaka till lycksele och att snön är 5m hög! Jag älskar verkligen lycksele men seriöst? NO MORE SNOW PLEASE. En dag vill alla ha snö och så måste snön komma varje dag, när ska sommaren komma? Jag vill vara BRUN!!!

bild från sommaren09, jag var ganska så brun (a)

finding neverland

Kollade nyss klart på Finding Neverland. Den var jätte bra! Johnny Depp och Kate Winslet spelar som huvudrollerna :) Min kusin kom mitt i allt så det var därför det tog lång tid att kolla klart men nu är det klart och dags för LÄXA. Usch, jag hatar att gå i 9an. Om jag någonsin blir lärare (vilket inte kommer hända) kommer jag aldrig ge barnen någon läxa och jag ska jobba med 9or så att dom får det slappt! Haha.

vaken

Nu är jag vaken! Eller jag har varit det sen 10 men orkade inte blogga då. Jag har funderat på en sak, jag tror inte att detta kommer hålla så länge för 1. jag har ingen kamera så det blir inte många bilder, 2. jag orkar inte och 3. orkar inte, men jag ska inte ge upp så vi får se när jag bara slutar skriva inlägg :) Idag vet jag inte vad som ska hända, det ända jag vet är att sophie ska åka med pappa nu för att hämta våra mac datorer :) Det har jag väntat på as länge!!
Ska äta frukost och kolla på Finding Neverland nu, puss!


skorna

Mina underbara skor som jag köpte idag!


är dom inte bäst? ♥

Förlåt för dålig bild, det var en cp inställning på kameran haha :)

back again?

Hejhej!
Detta har hänt kanske 2 eller 3 gånger innan men nu är det seriöst! Jag ska börja blogga igen och jag får hoppas att det håller, lite tråkigt att sluta hela tiden. Idag har jag inte gjort så mycket, jag vaknade och gjorde lite läxa sen så duschade jag och fixa mig för att åka till torget. När jag kom fram till torget gick jag snabbt in till bianco för att shoppa skor och sen så åkte jag hem igen :) Jag är super duper glad över skorna som jag köpte! Påvägen till bianco träffade jag Malusi och hans kompis Tom, det var kul :)

Det fungerar inte att ladda upp bilder just nu så ni får se skorna när det fungerar!

RSS 2.0