måste skriva till er

I'm back :) Just nu så sitter jag och louise och bloggar till er. Hoppas att ni enjoy och älskar oss lika mycket som vi älskar oss ♥  Ville inte gå bort från dator för då måste jag fixa mig men jag orkar inte (a) Sen så ikväll kommer jag och louise ta massa översminkade bilder och då kommer ni se oss i massa bilder! Hoppas att ni ka hålla er, för jag vet ju att vi är så snygga, alla vill ha oss, alla dreglar över oss när vi går förbi med våra underbara ben. I love us, specially me ♥
Kolla min fina mage t.o.m. louise dreglar på den <3


Jippie

Jag vet hur man stoppar i videos nu :) Woho! Äntligen kommer jag komma och prata för er :) 
Men nu puss så länge :*

Dagens outfit


Äntligen kan man gå barbent! :D

Sommaren är här

Nu är jag hemma. Eller jag har varit hemma i typ några timmar men jag och louise var hos grannen och umgicks med bäbisarna som vi ska börja vakta. Jätte söta. Men efter skolan fixa jag mitt prao jobb som ligger typ 3 meter från mitt hus, så det är bra :). Senare efter det stack vi ju till grannen då och sen så kom vi hem och gjorde BANAN&JORDGUBB smoothie, *MUMS* ♥ och nu sitter vi här framför datorn och tar ego pics igen med massa roliga effekter och skit :)
Idag är det ju valborg! Men tyvärr så vet inte vi vad vi ska göra. Shadi och Steffie fråga om vi ville hänga med till slottskogen med dem och några kompisar men vi vet inte om vi orkar så det blir nog en myskväll med varandra och den älskade filmen ♥TWILIGHT♥

Och btw, är inte vädret sååå sommrigt? :)

Men jag bloggar sen sötisar. I swear.

       

Orka

Hejhej blogg-lovers! Förlåt för att jag inte uppdatera hemma hos louise men jag orkade seriöst inte. Vi kom hem till henne runt elva och sen så rakade vi varandras ben (HAHAHA), kollade på SATC och sen gick vi och la oss. Idag så har inte mycket hänt förutom att vi missade två bussar i rad och kom sent till skolan. Vi missa den första för att ... och sen den andra för att vi sminkade oss till underbara fjortizzar! :)
Men än så länge har det varit en jätte bra dag. Vi hörs när jag kommer hem om några timmar, då kommer det komma dagens och gårdagens outfitt. Mycket sommrigt! ♥

PÖZZ :*

Bajs bajs

Hejdå nu drar jag till louise! Hörs där <3

Ärlighet

Tja bloggen, förlåt att jag inte hört av mig på hela dagen men jag har annat än er läsare för mig. :)
Under skoldagen var alltig normalt, kul faktist. Men sen efter skolanså var jag med Louise, Shadi, Steffie och Iman. Vi sökte prao (vet hur man stavar det nu!) och sen så helt plötsligt började vi vara ärliga mot varandra. Vissa kanske tycker att det är dåligt men det är faktist jätte bra. Vi kom närmare vissa och längre ifrån vissa men det som var viktigast var att det inte finns några mer bråk och hemligheter. Det tycker jag är bra :)
Nu så sitter jag och louise hemma hon mig. Vi tar massa ego pics och ska snart dra hem till louise. Det är faktist bra att vi inte bråkar längre, hoppas att det håller sig!
Men nu ska jag fortsätta att ta bilder, PUSS PÅ ER :*


Jag och louise ♥





Fanns mer men orka liksom :) i love you

Hörs imorgon

Jaa, nu är det den tiden på kvällen när jag måste sova! Eller jag måste ju inte direkt men jag vill :) Fick också reda på att jag och mamma ska shoppa på lördag! Äntligen får jag köpa hur mycket jag vill, jippie! Men det är ju långt kvar tills dess så aa vi får väl se om ngt ändrar sig ;)
Och sen så fick jag en ganska bra idé. Om man inte årkar vänta på att naglarna ska torka och man inte äger en riktig "nagellacks torkare" kan man väl alltid använda en hårtork? Den fungerar lika bra, eller bättre tycker jag och det funkar varje gång! :)
Men nu ska jag sova eller ligga i sängen iaf, PUSS på er underbara läsare :*

Missbildad färg. Har inte så bra ljus i toan!

I give up!

Asså fan, fitta, fan! 
Jag ger upp! Jag ska sluta försöka stoppa i videoinlägg nu. Jag har försökt ända sen den dagen jag skrev om videoinlägg!! Men funkar det? NEJ DET GÖR DET INTE! Så aa, jag ger upp. Ingen kan tydligen hjälpa mig så aa whats the point om jag inte fattar själv?
Så förlåt folket, ni får tydligen inga videoinlägg! Jag är väldigt ledsen, men om jag hittar hur man gör sen (om jag orkar fortsätta försöka) får ni massa videosar! ;)

Gullet Nina

Idag efter skolan tillbringade jag dagen med nina <3
Vi kom hem, åt spaghetti med kött skit och sen snacka vi massa ända tills vi bestämmde oss för att måla naglarna och kolla serier. Senare då, efter en timme eller två gjorde vi äpple paj! Hemskt gott blev det och nina (så rolig som hon är) hade aldrig ätit det förut. Så hon och jag satt och åt massa äpple paj och sen stack vi upp till mitt rum för att snacka lite skit och aa snacka om allt! Men sen var hon tvungen för att åka hem för hennes mamma ville ha henne kl åtta så synd som det var. Men tack för ännu en underbar dag nina älsklingen ♥


Nina och hennes paj bit :)

Äpple pajen :)

Dagen i skolan

Idag har skolan varit väldigt bra! Hade franska, bild, biologi och geografi. Biologi lektionen måste nog ha varit bäst hahaha! Jag och elin satt längst bak och målade massa bilder på paint. Hon målade en bild på mig och jag en på henne, väldigt kul enligt oss :) hihi. Men aa sen var det väl inte mer som hände och förlåt att jag inte kunde blogga under dagen för internet fungerade inte i skolan idag! :(

Elin, som jag gjorde:


Jag, som elin gjorde:
(jag är hon med lockigt hår, som ni kanske märker)

sovmorgon

Godmorgon bloggen, drömt om mig? :)
Idag börjar jag skolan fem över tio så jag fick iaf en liten sovmorgon! Vi missar gympan idag det är därför. Men nu måste jag sminka mig och ta på mig några leggings, så vi hörs sen bloggen <3

Marc Jacobs By Marc Jacobs

Idag så fick jag ett nytt armband som kommer från Marc Jacobs! Jätte fint och gulligt eller aa kanske inte gulligt men coolt tycker jag :) En äkta vara för en gångs skull, haha! (skoja bara, hoppas ni fattar det, men den är äkta!!). Sen så fick jag ett rosa nagellack och en rosa tröja. Nagellacket kommer från OPI och tröjan kommer från BikBok, den är lite stor men det gör inget. :)
Idag var en underbart super duper dag! Älskar den <3


Massa saker får man och jag är nöjd! 


Ni får bild på armbandet men tröjan får ni se någon gång när jag har på mig det ;)





WOHO! Äntligen är den min!

Äntligen köpte jag min Mac dator med 24 tums skärm!! Fatta hur glad jag är :D<3 Jag älskar min pappa! Han är bäst! Inte bara för datorn men för allt!
Love you daddy <3


Och haha stackaren satte en spruta i hans finger när han skulle stoppa den i pasienten! Snacka om pinsamt! Så hela hans tumme blev vit och blodet stoppade fungera där. Det var så läskigt, hans finger blev iskallt! Och så fick han värsta adrenalin kicket! :o


Min Dag

Tjena bloggen! Sorry att jag inte uppdaterat på länge  men det har varit en underbar dag!
Efter skolan stack jag och Cathy till stan istället för Nina kunde inte (hon var tvungen att göra läxa, som jag är klar med btw! :D). När vi var påväg dit så hade vi med oss Cathy's syrra, och sen när vi satte oss i spårvagen kom det på en stor asså seriöst stor rottweiler och satte sig exakt där vi tre hade suttit oss. Jag satt bredvid en gammal gubbe och Cathy och hennes syrra satt bakom mig. Men aja när den kom på vagnen skrek jag (för den kom med huvudet mot mig plus att munnen var öppen!!) och hoppade nästan på gubben som jag satt bredvid. Jag, Cathy och hennes syrra var as rädda hela vägen vi skrattade för att vi var så patetiskt rädda! Jag satt asså helt seriöst fast klistrad på gubben bredvid! PINSAMT (a) Men sen så ställde sig hunden upp efter halva åkturen och började typ andas och klia sig själv nära Cathy och hennes syrra asså extremt nära så hennes syrra skrek HJÄLP! Och då försvann kvinnan med hunden som tur var!
Sen när vi kom fram till stan gav vi Cathy's syrra till Ramona så dom åkte hem och då gick vi och kollade pumps, klänningar och självklart så var jag tvungen att se om dom trashiga leggingsen fanns. Men dom var tyvärr slutsålda, så jag får väl ta och kolla på onsdag när jag ska söka prou :( HOPPAS HOPPAS HOPPAS att dom finns <3<3
Men tack för en jätte bra dag Cathy, love u :*


Debattartikel

Godmorgon bloggen!
Jag har haft matte för typ 10 min sen och nu sitter jag här och har svenska. Vi jobbar på en trååkig debattartikel och jag skriver om att vi ungdomar/barn är mindre värda än vuxna. Jag har inte kommit så långt men typ tre och en halv rader? Det är iaf något.
Efter denna lektionen har vi lunch och jag hoppas verkligen att det är god mat!
Men skit i skolan nu. Efter skolan ska jag och nina åka till stan för att hon ska kolla på nagellack och jag måste såklart köpa dom trashiga leggingsen från Ginatricot! Hoppas att dom sitter fint bara!! Jag kanske också köper en ny färg till min naglar. Jag har bara massa tråkiga färger, har tröttnat på alla förutom mitt lila ♥.


Men nu måste jag verkligen bli klar med mitt jobb. Måste få bra betyg i år!

PUSS PUSS bloggen, hörs sen!  :*

Goodnight

Godnatt nu ska jag sova! Jag orkar tyvärr inte skriva massa inlägg för ikväll, vill seriöst sova! Klockan är bara halv tio men jag är as trött :)
Så vi hörs imorgon istället, PUSS och GODNATT ♥


Haha, man ser att jag har löshår där, men who cares? :)

Uppvisning

Idag så ska jag stoppa i extra mycket inlägg. För jag har blivit så trög på sistone! :o

Men iaf, idag så vaknade jag av att louise ben var över hela min kropp och sen när hon tog bort det la jag mitt ben på henne så att hon skulle vakna men det funka inte (haha). Sen så ringde nina och frågade om vi skulle kolla när hon dansade i liseberg idag och det klart vi skulle! Så jag hoppade upp ur louise säng, duschade och fixa mig och sen efter louise hade fixar sig far vi iväg. Vi missade ninas dans på ungefär 10-15 min, men hennes mamma spelade in så vi såg där. Hon äger på hiphop dans faktis.
Sen efter det satt vi och kollade på några andra människor när dom dansade och det var jätte coolt. Älskar dans, speciellt att sitta och kolla på det. Efteråt drog vi oss in till burger king/kebab baren i liseberg för att äta och efter det så hade vi skojj i liseberg.
Jag och nina hade guldpass/åkband men louise hade inget för hon fick inte penger, eller hon glömde sin plånbok så jag och nina bestämmde för att jag skulle ta av mitt och så skulle jag och louise klistra fast det varannan åktur på våran handled. Det funkade faktis jätte bra och det var kul idag också! Det var inte så mycket kö och vädret var väl okej.
Hahah och sen när jag och nina åkte balder så blev bilden väldigt weird! Under hela åkturen hade min tröja åkt ner och på bilden så kunde man se typ hela min bh! Väldigt pinsamt! (aa)

Dagens höjdpunkt:
BEN AND JERRY CAFÈ! ♥ Det fanns massa ben and jerry glass som man kunde äta som vanlig glass, milkshake eller slush! Så himla gott!! Jag och louise delade på en glass med tre stooora kulor och sen så drack nina två milkshakes och jag en! Asså vi var "in heaven" för några lååånga minuter. Efter det så var alla så himla mätta att vi typ höll på att svimma, ni skulle vart där!

Det blev 164kr slösat på B&J, men det var värt det!


MUMS ♥


Jag och nina i hanghai :) Vet inte vem den blonda är!


Nina och louise i party bilarna, sötnosar <3

boring

Ja nu ska jag sova men först lite om hur kvällen har varit...

Jag trodde att jag och louise skulle ha massa skojj och äta glass och skit men det blev tyvärr inte så. Istället så satt jag först vid datan och vi pratade och skratta först men sen ringer hennes kille och så klart måste hon ta det. Dom snackar i typ en halv timme eller 20 min och sen så snackar inte jag och louise typ för en konstig anledning. Men iaf jag går och lägger mig i sängen sen och somnar (a) men sen när jag vaknar så ser jag att louise har med sig en glass till sig själv och så säger hon att jag kan hämta om jag vill. Men jag orkar inte. Men men sen så försöker jag typ somna om för vi snackar inte så mycket och jag har väldigt ont i huvudet, mår inte alls bra. Och sen så ringer Iman louise. Dom snackar i typ en eller två timmar känns det som och jag bara sitter där och har typ inget att göra, så jag hämtar min glass. Men sen när dom snackat klart frågar jag louise om en tablett för huvudet och det är typ då vi snackar men det är typ kallt, ganska lame faktis. Vi skrattar lite sen ända tills hon blir sur för att jag inte vill att hennes kille ska veta att hon har en blogg eftersom det finns en länk till mig på bloggen och jag vill inte iaf han skulle in på den. Så då går hon och lägger sig och nu sitter jag här och bloggar.

Hon säger att jag är den konstiga när det var hon som snackade i tele medan jag satt och gjorde inget och jag säger att hon är den konstiga för att hon typ "dissa" mig hela kvällen.

Vet inte riktigt vad som har hänt. Vi har typ bråkat hela denna veckan för inget typ..hoppas att det blir bättre snart för jag orkar seriöst inte. Jag vill fixa detta men jag vet inte om hon vill det för aa louise är louise och ingen kan säga ngt till henne för äen om man gör det så ändrar hon inte på sig. Hon lyssnar jätte bra men hon ändrar bara på sig (eller asså inte ändra personlighet men ändra på vissa saker och sånt) för vissa personer...Jag kanske inte är en sån person, vem vet?

Men men jag ska låta det vara och se vad som händer. Det kommer gå bort och allt kommer vara bra i sin tid.

Eller du kanske håller på att skaffa en ny bästis? Jag vet typ inget längre, men jag hoppas inte det...

Men men jag ska sova nu, sov så gott alla underbara människor! PUSSPUSS :*

Invigning, Liseberg

Back home, eller hos louise. Köpte ingen mac dator idag det får bli imorgon istället, hann inte. Var ju på invigningen av liseberg idag! Super kul var det! Jag, louise, alex och elliot skrattade hela tiden, vi fick åka det vi ville och sen på slutet var det massa fyrverkerier. Jätte bra dag faktis, nöjd med den. ♥

Är hos louise nu som sagt. Ska nog ta och göra glass med frukt och nötter i, MUMS! Och jag menar verkligen MUMS! <3 Aa men det var typ det jag skulle skriva och så vill jag säga att den nya åkturen i liseberg S U G E R!! Väldigt trög och tråkig. Men om man är höjdrädd (som jag) blir det läskigt högst upp. :)

Bilder från idag...


Alex och Elliot


Alex och burgare som bara var gjord speciellt för honom!
(tripple cheese)

Louise i flumeride

Alex och Elliot i flumeride

Alla i spegelhuset

Jag och Louise

Hahaha bjuder på denna, Louise sitter bredvid mig men hon duckar och Alex och Elliot bakom mig...

Man ser typ inget, men men :)




Hemma hos louise

Hejhej! Just nu sitter jag hemma hos louise och ska snart sminka mig. Vi ska dra ut till stan för att träffa alex och elliot (hans kompis) och sen ska vi dra till liseberg. Jätte kul kommer det bli :D

Men vi hörs ikväll istället. Kommer ladda upp mer bilder då ;)

PUSS :*


Jag just nu:
Bild tagen av louise webbcam.



Godmorgon

Godmorgon alla mina underbara läsare, sovit gott?
Jag har sovit jätte bra, även om jag vaknade nu. Senare idag ska jag, louise, alex och en av hans kompisar till liseberg som jag sa igårkväll men mer av det får ni veta senare. Först ska jag duscha och fixa mig och sånt, och sen gissa vad? JAG SKA FÅ EN MAC DATA MED 24 TUMS SKÄRM!! Woho! ♥ Är jätte glad! :D Ska nog ta och åka med pappa för att köpa den före jag åker hem till louise. Så nu kommer jag ha en laptop och en data. Laptopen är tyvärr inte mac men jag är nöjd med den såklart!

Vad ska ni hitta på idag?

Och så vill jag säga tack louise igen, för att du fixade min header. Jag var tvungen att fixa the width men du gjorde resten så tack så mycket! ♥

Men ska dra mig nu. Vi hörs innan jag åker.
PUSS PUSS :*



Ny Header

Tack louise för att du fixat min header <3 Den är lite för stor, man ser inte att det står SARA MONEMI men det får väl jag ta och fixa någon annan gång. Orkar inte idag, det är iaf bättre än inget ;) Försöker fortfarande hitta ett sätt att stoppa in ett videoklipp, men jag kan bara inte klura ut det! Det är skit störande. Ska nog ta och fixa en outfit för imorgon nu sen ska jag fixa väskan, städa mitt rum, kolla lite tv och sen sova. Jag vet att det är helg men om jag är trött är jag det och det finns inget jag kan göra för att stoppa det!

Aja vi hörs imorgon bloggen!
Jag är BÄST, you should love me, nighty night ♥

Taco Night

Just nu har jag kommit hem från taco night. Det var så att efter skolan runt sex-nio skulle alla "ungdomar" och föräldrar träffas, alla som går i min klass bara, och sen så skulle dom äta tacos och umgås :) Det blev inte så många men Jenny var där iaf och några av killarna som jag tyvärr inte fick bild på. Det var kul faktis och killarna var normala för en gångs skull.

Imorgon ser det ut som att jag ska till liseberg med louise, alex och en av hans kompisar. Men mer av det får ni höra imorgon.


Här kommer några bilder, PUSS ♥


Jag och louise har precis fixat oss.


Kvällens outfit.


Jenny i cowboy hatten! så sööt ♥


Jag i hatten, visst ser jag bra ut? ;)

Louise finns också i hatten men hon lägger nog ut den i hennes blogg, så kolla där!

plats byten

Just nu sitter jag och "jobbar". Vi alla 28 elever i klassen ska snart ta och byta platser, hoppas att jag får sitta bredvid ngn rolig och snäll. Just nu sitter jag bredvid Adnan och han är väl okej. Kan vara rolig ibland, han är snäll men väldigt tyst! Man borde vara gaaalennnn! hihi (a)

Men jag måste faktis in i klassrummet nu, för vi ska byta platser. PUSS PÅ ER :*

Äntligen problemfritt...hoppas jag

Saknat mig? Well I'm back!
Idag så har jag åkt till skolan, skippat bild lektionen, haft matte och sen var det ju rast och nu sitter jag här och lyssnar på läraren i religon lektionen. Under halva bild och lite av matte lektionen snacka jag med louise och nu är vårat bråk fixat, ÄNTLIGEN! Hon förstår vad jag menar tror jag och jag förstår vad hon menar. Men hennes kille verkar inte fatta att när jag är med louise vill inte jag att han ska komma till henne för då går jag iväg eftersom jag inte gillar honom. Men men killar är cp och tröga och om han vill vara en sån kille så varsågod, lungt för mig :)

Efter skolan ska jag och louise åka till pappa så att hon kan ta ut hennes stygn. Om hennes lilla insident orkar jag inte berätta om men det var hemskt!
Jag hoppas också på att kunna köpa lite klubbor idag och sen måste jag skaffa pengar från pappa. Ska nämligen till liseberg imon...eller jag tror de. Men vi får väl se vad som händer ;) Vill iaf dit och jag har längtat tills den dagen, men allting kan inte gå som man vill.

Bloggar sen, PUSS PUSS :*

Jag när jag skulle balansera. Visst ser det bra ut? ;)

Bye bye

Nu ska jag sova :) Jag gav upp med det där att fixa fint i loggan, jag kunde inte hitta hur man gjorde. Får väl ta och fråga någon annan än louise som vet hur man gör. Eller ni läsare kanske vet hur man gör?
Men men, ska sova som sagt. Har inte gjort NÅGON läxa idag men det är faktis inte mitt fel och jag kommer inte få mer än G i S.O så jaa, whats the point liksom?

NATTI NATT LOVERS ♥

Lila

Jag har märk en sak idag. JAG ÄLSKAR FÄRGEN LILA ♥
Jag tycker personligen att det är den finaste färgen och jag tycker att färgen rosa borde slänga sig! Usch jag hatar den färgen faktis, den kan vara snygg i kläder men det beror på personen som har på sig kläderna. Om dom matchar i rosa eller inte ;)

Jag försöker iaf fixa min blogg. Försöker få den att se finare ut där uppe i logan men jag kan inte riktigt göra det. Frågade louise om hon kunde fixa men hon hade tydligen inte tid, även om de tar fem minuter. Men men vad ska man göra, vill hon inte så vill hon inte.

Bloggar snart, ska försöka hitta/fixa det!!



Back on track

Tjena gullet, hur äre? :*
Just nu sitter jag och ska måla mina naglar. Vet inte vad som har hänt men jag älskar att göra det på sistone, finns så många färger!!! Har haft rött och lila denna vecka ska nu byta till orange eller svart...tror att det blir orangt ;)
Jag och louise är nu kompisar och det känns bra även om det kan vara lite konstigt ibland, men jag har ju andra kompisar så aa. I skolan så var det faktis en bra dag spenderade rasten med lousie och nina och sen efter skolan var jag med cathy och shantal för det mesta. Även om vi satt och gjorde läxa, man kan snacka mycket då också :)
Men men, ska nog inte görs så mycket idag men jag vill så gärna shoppa! Vill verkligen ha svarta leggings som ser trashiga ut, vet inte varför. Men dom är snygga! <3


Hörs senare, PUSS PUSS blogg lovers ♥

natti natt

Godnatt alla blogg lovers. Hoppas att ni sover gott och drömmer om mig. ♥


Fuck it

Asså åååå jag blir så jävla irriterad! Jag sitter här och tänker på att göra min läxa men sen så när jag går in på skolans hemsida för att hämta den fungerar inte hemsidan! Våran datalärare ska vara värsta bra och allt men INGET fungerar i våran skolan, inget som borde fungera iaf. Men men vad ska jag göra, får la ta och säga till läraren vrf jag inte kunde lämna in läxa och han får tro vad fan han vill.
Förlåt att jag svär i detta inlägg men jag blir så arg på att alltid när jag orkar så fungerar det inte!

Men jag ska ta och sluta tänka på skolan i ett tag. Det börjar närma sig kvällen eller haha det är ju bara åtta men jag är trött. And if a girls gotta a girls gotta sleep! Nej men jag ska inte sova, ska nog in på msn lite se om jag kan lösa detta med louise, vill verkligen fixa det. Men det beror ju på vad hon vill också...


Hörs innan jag lägger mig!
PUSS :*

tack mamma

Idag när mamma hämtade mig glömde jag säga att hon hade köpt en ansiktkräm fråm Lancôme till mig som jag ska använda efter och innan jag tvättar/sätter på mitt smink. Och sen så fick jag också ett nagellacks borttagnings medel från O.P.I, vet inte vilket märke det är men who cares? :)

Tack mamma, love you :*



plugg

Jaa, nu är jag hemma då och vad måste jag göra? PLUGGA! Så fort man kommer ut ur skolan så måste man börja en ny skol timme när man kommer hem, plugga, plugga, plugga. Så jävla jobbigt! Jag åt nyss tacos och nu eller efter jag bloggat ska jag kolla på OTH (one tree hill) och sen runt 7 tiden kanske jag börjar plugga...vem vet ;)

Skolan idag var väl okej, hade lektioner, tråkiga lektioner och under rasten var jag med Nina och vi snackade lite om allt som händer i livet. Hon är verkligen en bra kompis måste jag säga. ♥

Jag och louise så kallat bråk fortsatte idag men vi snackade inte med varandra, utan vi bråkade i tystnad. Om det nu går? Ni som redan läst förra inlägget vet såklart vad allt handlar om men ni som inte har gjort det kan kolla, men bara om ni vill.
Asså louise jag fattar inte varför vi måste bråka hela tiden? det är om så meningslösa saker också, men alla bråkar och det är mänskligt men vi gör det fööör ofta. Jag vet att du bryr dig på ngt sätt men asså det verkar inte så för du brukar bara säga "okej" eller "jobbigt läge" eller "jag har inget att säga" hela tiden. Och asså visst säg om våra bråk till sintan men snälla säg till honom att hålla käft efter det för jag pallar inte att han heela tiden måste komma och säga att jag är en dålig kompis. Om DU tycker att jag är en dålig kompis så säg det till mig så att jag vet, för jag vill inte höra det från ngn annan. Speciellt inte sintan. Jag får snacka med Cathy och Nina och du får snacka med sintan. Men bara om våra bråk inget mer, för sintan sa till mig att han vet alla MINA hemligheter som jag sagt till dig. Jag vet inte om jag tror på honom eller inte men jag vet att du inte är så falsk så ja får la ta och lita på dig. Du säger också varför kan ni inte bara vara vänner? och då säger jag:
Jag vill inte vara hans kompis mera. Vi bråkade en gång jag gjorde inget och han kallade mig dum i huvudet och han menade det men ändå förlät jag honom och gick vidare. Men nu när vi typ har varit vänner innan vi började bråka (jag och sintan handlar detta om) så har han bara varit cp asså jag försöker säga snälla saker men vet du vad han gör? han kallar mig ful, dum i huvudet, hora, att det var tur att jag inte fanns på skolfotot m.m. och jag orkar inte höra det längre. Jag är en människa och jag har känslor, han får inte gå runt och kalla mig saker och han får inte säga sånt till mig. Jag är inte längre hans kompis och förlåt Louise för det, asså jag älskar dig och allt men jag måste tänka på mig själv ibland och sintan finns inte längre i mitt liv, det var över grensen asså.
Och sen så kommer vi till det med att "dissa". Jag fattar att du vill vara med sintan ibland och så och visst var det, det är helt lungt för mig men när vi alla tre är med varandra så är NI bara med VARANDRA och jag bara står där som en idiot. Hur kul är det? ni snackar inte med mig, ni kollar inte på mig asså visst ni är tsms men det borde inte vara ngn anledning till det. Och sen nu under helgen, vi ska till liseberg bara 3 personer, ojämnt. Jag undrar hur det kommer gå?
Jag vet inte nu om du kommer tro på allt detta jag sagt om sintan för han säger ju annat men jag får väl hoppas på det bästa. Du har själv sagt till mig HOES before BROES och jag hoppas verkligen att du menar det för bästa kompis och bra kompis borde komma före kille. Killar kommer och går men kompisar finns bara en gång, speciellt bästa.

Du har rätt, de ska vara du & jag, älskar dig Louise Nyberg ♥





Man måste inte

Hejhej bloggen :*
Jag sitter här i kemi lektionen och låtsas att skriva ner saker läraren skriver på tavlan. Förlåt att jag inte skrivit på morgonen men jag hinner faktis inte! Man måste inte skriva när man vaknar, jag tycker det räcker att skriva lite när man vill. Men det måste vara bra för jag måste ju komma på topp! ♥
Ni kommer inte heller se min dagens outfit varje dag. Jag måste inte visa er vad jag har på mig hela tiden, när jag känner för det får ni se mina kläder :)
Om exakt 20 min har jag rast i 20 min och sen måste jag dra mig in för då har jag svenska. Jätte kul. Vi kollar på en skiit dålig tv serie som heter värsta språket bara för att våran lärare vill att vi alla ska prata REN SVENSKA.
Men nu måste jag koncentrera mig på lektionen, börjar fan bli dålig i skolan!

I know you love me, pussss ♥



...

Bråkade med louise idag som jag kanske sa i förra inlägget. Det hanlade om att hon inte bryr sig om ngt, för det verkar så men sen finns det ju också det att jag inte lyssnar på henne, och det vet vi båda. Vi är båda så jävla envisa så aa jag vet inte vad som ska hända. Hennes kille kallade mig en hora och då blev louise arg på honom och sen nu bllev dom kompisar och när jag säger vad jag tycker om honom blir hon arg så liksom han får säga vad som helst nu och jag får inte säga ngt.
Jag ångrade iaf allt jag sa till honom eller det värsta jag sa men han menar tydligen att jag är en hora och sen nu säger louise att han ska kanske säga förlåt, men tror ni att jag kommer förlåta honom? HAHA säger jag bara och lite till...
Men jag vill inte bråka mer, orkar inte. Visst vi bråkar ofta men det betyder inte att jag inte älskar dig fortfarande, du betyder mest för mig, ♥.
Men jag måste bara säga att det är väldigt jobbigt när du sitter och messar hela jävla tiden när vi är med varandra och att du säger varje fucking sak till honom som är mellan MIG och DIG. Han har sagt att jag inte kan säga ngt till dig för att han vet allt som jag sagt till dig någonsin...Är det sant? Jag vet inte, men vågar jag säga ngt till dig nu?
Jag vill inte att det ska vara såhär, så vi borde försöka fixa detta...

Förlåt


Förlåt bloggen att jag inte skrivit tills nu, det har varit väldigt stressigt!
Under heeela skoldagen har jag och min käraste bästis pluggat, pluggat, pluggat för geografi provet. Men det lönade sig verkligen för jag tror att jag kommer få ett VG, *duktiga sara* :) Jag hade också hemkunskap i 40 min idag och gissa vad vi gjorde? en BANANA SPLIT! ♥ Jätte gott var det, jag och Stephanie jobbar verkligen bra ihop även om vi inte kommer överens ibland (a).
Efter skolan drog jag och Cathy till pappas jobb för hon skulle nämligen söka prou (vet inte hur man stavar det) där. Hon fick sin prou plats och sen kom Louise och vi alla åt pizza! Vi snackade om massa grejer och sen så slutade det med att jag och Louise började bråka typ :( Så vi alla drog åt varsitt håll och nu sitter jag här och bloggar, bloggar, bloggar! <3

Dagens outfit:



Lyckat asså

I'm back :) Jaa, som ni kanske läst skulle jag nämligen plugga men tyvärr hann jag bara läsa igenom halva och lära mig en pytte liten del innan jag blev väldigt hungrig. Jag gick ner till köket och gjorde mig en underbar rostad macka med kalkon, gurka och tomat på *MUMS* är det ända jag kan säga ♥Sen när jag kom in i mitt rum var jag tvungen att plugga! Jag har nämligen VG i Geografi och jag måse få bra resultat i detta prov annars så kan jag sänkas, och det vill vi ju inte. Pluggade i en och en halv timme och sen började jag sakna min blogg <3
Men just nu så ska jag kolla i min garderob och se om jag hittar något för imon, sen ska jag plugga och om DHW (desperate housewifes) blir klart ska jag kolla på det och sen sova.
Hörs imon bloggen!
PUSSPUSS :*



Vill inte!

Nej men nu måste jag plugga för provet vi ska ha imorgon! Kan inget men jag hoppas iaf på ett G :)
Hörs sen ikväll, önska mig lycka älskade läsare,
PUSS :*


Gammal bild, men I ♥ ME

Klubbor

Klubbor, klubbor, klubbor!
Visst är dom goda? Jag älskar klubbor har jag märkt, dom är bara så goda! Idag köpte jag fem klubbor eller sex. Jag åt upp en när jag var påväg till stan, den var grön och jag blev heeelt grön på tungan när jag slickade på den. Men men om dom är goda är de värt att se ut som shrek i munnen!
Väldigt onödigt inlägg, men ni kanske tycker det är intressant, eller? <3


Jag och min klubba ♥
     

         Min gröna tunga+klubban :)

Hemma

Gud vad jag har saknat alla underbara läsare, och jag vet att ni saknat mig :*
Jag kunde inte skriva så mycket mer i skolan för man använde inte datorn så mycket men nu är jag tibax! Efter skolan drog jag och louise in till stan. Jag köpte en nagelfil gjort av glas till louise syrra, (ni får inte veta varför, haha), och sen så köpte jag såklart ett snyggt lila nagellack från depend till migsjälv. Under rasten köpte jag tyvärr ingen godis, orkade inte gå till hemköp så lat som jag är (a), men jag var nämligen i fira gott innan jag tog bussen hem så nu har jag något att mumsa på medan jag pluggar! <3

Mitt gooda godisss ♥
                   

  Mitt underbara nagellack! visst är det snyggt? ;)

Dagens outfit

Detta har jag på mig idag, ansiktet blev fuckat men men <3

"Matte lektion"

Hej bloggen, saknat mig? :)
Just nu sitter jag och har "matte lektion" våran lärare är sjuk så vi har gympa läraren i lektionen och han har ingen aning om vad jag gör, så jag kan blogga och ha tid med er kära läsare! ♥ Jag har också ett konstigt behöv av godis just nu, ska nog dra till hemköp under rasten och köpa mig lite gotti gott!
Längtar också till lunchen, guu vad tjock jag känner mig! Men man måste ju äta ;)

Men snart kommer dagens outfit upp..
PUSS älskade läsare :*


Skola

Godmorgon bloggen!
Vaknade för en halv timme sen, duscha, fixa håret och nu sitter jag här. Jag ska snart klä på mig, stoppa i linserna och äta lite frukost men frukosten är bara om jag hinner. 
Väntar också på louise som ska komma med mitt smink ♥ Vi får hoppas att hon inte glömmer det!
Första lektionen i skolan är MATTE! Usch vad jag hatar matte! hemskt asså! Ni får också se dagens outfit senare, kanske bloggar i skolan vem vet? :)

Måste dra mig nu!
Love you, PUSS :*




Ni kan hitta till hennes blogg här: louiisenyberg.blogg.se

Godnatt

Började ju blogga idag, har inte fått så många läsare men några iaf :)
Hoppas att ni stannar och fortsätter att läsa!

Godnatt bloggen hörs&ses imon <3
PUSS PÅ ER! ♥

Louise bästis

Idag så har jag spenderat hela dagen med älskade louise ♥ 
Vi kollade på SATC, var ute runt området och hade massa skojj! Jag kom hem för ungefär en timme sen så nu försöker jag plugga för geografi provet, som inte verkar gå så bra men men vad ska jag göra, om man måste så måste man.

Jag och louise filmkväll igår (a)


Galna som vanligt!

Bild på mig

Glömde att lägga in en bild på mig, så här kommer en!

Puss på er! <3

PUSS på er  :*


Äntligen!

Hej allihopa!

Jag heter Sara Monemi och är en 14-årig persisk tjej som snart ska fylla 15.
Jag gillar att umgås med kompisar, shoppa och ha det skojj! Min största rädsla är hundar och höjder, annars så klarar jag av de mesta.

Men hoppas att ni gillar att läsa min blogg och att jag är intressant nog!
PUSSPUSS
/ Sara


RSS 2.0