Dagens outfit

Framsidan :)

Baksidan :)

Jag hade också mina jobbiga svarta pumps från BIANCO. Klänningen är ny, fick den av mamma igår och den kan man köpa i TOPSHOP för 245kr.

ont i fötterna

Idag så skulle vi vakna 12 men tyvärr så blev det 1. När vi vaknade så hoppa vi in i duschen direkt (en i taget) och sen så fixa vi oss. Vi åt lite frukost, blev klara när klocken blev 2 och då körde mamma oss in till centralen. När vi kom fram till centralen bestämmde vi oss för att köpa varsin frapino (stav fel?) från expresso house och efter det så gick vi vidare. Vi träffade också en kompis senare under dagen som vi inte hade träffat på länge haha, så det var kul :) Först så hade vi typ inget att säga men sen blev det såklart bättre! Hoppas att vi kan umgås igen. Just nu sitter jag i mitt rum och läser lite bloggar medan louise sitter med andra datorn och kollar en serie så att hon kan hinna ikapp mig. Jag har också as ont i fötterna eftersom jag gått runt i mina svarta pumps! Fan, aldrig mera ska jag ha pumps på mig när det kommer bli en lång dag!
Men vi hörs senare iaf, pussss :*
 

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT

Asså gud vad jag suger! Jag har verkligen inte vart bra med uppdateringen, haha. Men vad ska man säga? Om man inte orkar så gör man inte...

IGÅR: Igår så vaknade jag och louise kl två. Vi gjorde faktist inte alls mycket förutom att sitta och dega framför tvn. Kendra var på och det fick vi inte alls missa! Men skit i dagen, den var tråkig så senare typ vid fem eller sex kom pappa och hämtade oss (mig, louise och lilla sophie). Vi åkte bil till ett ställe i torslanda där vi tog färjan till fotö. Det var super duper vackert på den ön, alla husen var så söta och fina men havet var nog det bästa. Haha jag låter som en vuxen! Sen kl åtta började vi åka hem, men först stannade vi och åt pizza och efter det skjutsade pappa oss hem till louise. När jag och louise kom fram till henne, så gick vi ut till havet för att vi trodde vi skulle bada men det var as äckligt så vi gick hem till henne, bytte om och gick ut igen. Vi tog en lååång promenad på typ 2 timmar och gud va skönt det var, hahaha (nu låter jag vuxen igen) men det var faktist kul och det var en bra kväll.

IDAG: Idag så vaknade jag och louise kl två...igen. Vi bestämmde oss för att vara snabba idag så vi åt frukost, tog på oss bikinin och drog snabbt till havet. Vi badad faktist ganska mycket men bruna blev vi inte eftersom kl var för mycket :( Andreas och hans kusin emma träffade vi också vid havet så vi var lite med dom och sen blev det dags för alla att gå. Men jag måste säga att det var AS många brännisar ute i havet idag! Oj, oj, oj. Just nu sitter jag och louise hemma hos mig och inte gör så mycket vi kollade nyss på transformers vilket jag tyckte var en bra film, hoppas att tvåan är lika bra eller bättre! Megan fox är så snygg också!
Tycker inte ni det?

Minnes plats

När jag och louise var påväg till liseberg idag, innan vi gick till bion, gick vi förbi Michael Jacksons "stjärna". Det var as gulligt, alla hade lagt massa pengar och gosedjur på den, bara för att visa att han var BÄST, och att vi aldrig glömmer honom, sååå söt! ♥


Jag lägger dit en etta! btw, det var det ända jag hade, en etta!

My bloody valentine 3D

Hejhej bloggen! Orkar inte uppdatera så mycket idag men det får bli lite inlägg ändå ;) Idag så var jag och louise ute i stan ända tills kl blev nio och gissa vad? Jo, det var dax för bio! Vi kollade på "my bloody valentine 3D" och den var super duper duper läskig och äcklig!! Om jag ska vara helt ärlig ÄR det den bäst skräk filmen ever! Ni där ute som inte sett den, GÅ OCH KOLLA, annars går ni miste om ngt! Gud va läskigt det var med allt som flög mot en, hahaha!

Visst är jag snygg i glasögonen? ;o


The proposal

Idag så vaknade jag runt 13:30 och sen var det direkt dax att fixa sig. Jag blev klar runt fem och sen så skjutsade mamma louise till hennes faster och efter det åkte jag, mamma och sophie för att hämta mammas kompis. Vi drog till bion eftersom vi skulle kolla på filmen "the proposal" och där vid bion träffade vi shida, mammas kompis dotter och sen gick vi in för att se filmen. Filmen var jätte bra tyckte jag, en utav dom bästa komedierna! Man kunde inte sluta skratta och den var bara underbar! Sandra Bullock är också super snygg, haha. Sedan efter bion drog vi alla till "pasta plus" och åt världens godaste pasta, eller en utav dom godaste :) Sen var det dax att åka hem och hämta mina grejer eftersom mamma skulle skjutsa mig till louise, och nu sitter jag här och vi ska snart ut :):):)


R.I.P

Han kan inte vara död, han får inte vara död.
Är det verkligen sant? :(

Video inlägg + Bilder

Jag och louise bestämmde oss för att vara lite roliga.  VI ÄR BÄST ♥
Visst dansar jag sexigt? ;:




Jag är kåt på colan, såååå het!

Video inlägg

Mitt första riktiga video inlägg!
Det är inte direkt bra, men jag tycker om det. Älskar klänningen också!

Video inlägg

Haha en video på mitt första riktiga dopp. Det var iskallt och förlåt för att jag skriker och skit :)
Filmat igår!!

This is another message from Viceman...

Review of the movie: Transformers 2: Revenge Of The Fallen - (Viceman-style):

I know everyone is starting to get excited - the new Transformers 2: Revenge Of The Fallen has had premiere. But any normal person, that is not a "nerd" or sexually attracted to "robotic-violence" - will not find 150 minutes of futuristic robot-madness and desutruction of buildings and vehicles; entertaining.

However, I realized afterwards, I only need to watch 5 minutes of the movie in order to be satisfied. The 5 minutes in which, director Micheal Bay decided to expose Megan Fox's stunning figure (her ass) - to the world - and the world LOVED IT! The scene - where she's painting on the motorcycle - was almost worth watching all the crap afterwards for. That was 145 minutes I will never get back - but, 5 minutes that carved a new memory in my brain - which will haunt my mind everytime I'm in the mood for - you know - masterbation.

But, if you're looking for violence, in its simplest form - turn on TV4 Sport, to see two opponents beat-the-living-hell out of each other in the octagon, at the Ultimate Fighting Championship. (i.e. not Transformers 2: Revenge Of The Fallen).

If you're looking for a sexy image of Megan Fox - i suggest you download nude photographs from PirateBay.com (i.e. do not watch this fucking movie!)

And finally, if you're actually looking for a movie, where homosexual robots - fight each other, whilst searching for some sort of cube-like object; (which apprently has great meaning for these cars - or robots - or whatever they are!) - You should PROBABLY look at Transformers 2: Revenge Of The Fallen

And also, Megan Fox belongs to Viceman - that is me, if you already didn't know that. I suggest you to keep this in mind - if you lay one hand on that ass - I will find your MSN Messenger ID and "diss" you, until you cry. Understood?

Viceman, out!


Riktiga doppet

Hahaha, asså guud! Idag så vaknade jag och louise hos mig och bla bla bla. Men sen runt fyra åkte vi hem till louise, åt mat, elliot och alex kom och sen drog vi till havet. Det var sviiin kallt först men sen blev det riktigt skönt. Vi badade i en liten stund men sen så grilla vi också. Efter det runt nio typ drog vi tibax till louise och kollade på fotboll! Alex och elliot åkte hem runt elva tiden och sen runt tålv tiden drog jag och louise till havet igen för att ta oss ett till dopp eftersom louise inte ville bada under dagen. Pga hennes prickar, feel for you babe :(<3


Jag i bikini, är jag brun eller? :)


Vackra viken ♥


Mycket roligare att hoppa i!!

Dagen Idag

Kortfattat: Idag så drog jag och louise till liseberg och där träffade vi min kusin kian och hans kompisar. Vi åkte massa grejer men sen kom alex och elliot och då gick vi alla med varandra tills kians kompisar stack hem men då var kian fortfarande kvar med oss. Vi åkte lite grejer och vi tänkte stanna till tio men orkade inte så vi åkte hem runt sju och var hemma hos mig. När vi kom hem till mig (jag, louise, alex och elliot var bara där) drog vi till affären och köpte godis plus energi dricka, gissa om jag är hyper! Men sen efter det drog vi till fiskebäcksskolan och "lekte" med gungorna och klätterställningen. Vi kom hem runt elva och sen drog alex och elliot hem :)

Jag vann alla på samma gång!



Jag och louise på en gunga ;: (bild tagen med mobil!)




Ska sova tidigt

Nu är jag hemma med en ny mousse (gissa vilken ;)) och jag har mitt kort! WOHO, äntligen har jag mitt kort som jag längtat efter! Idag tänkte jag gå och lägga mig tidigt, jag är as trött. Men imon ska jag vara med louise, alex och elliot och problemet är att jag inte vet ett skit om var och när vi ska träffas haha. Så jag får nog ta reda på det sen sova, hoppas att jag får veta snabbt! Min säng väntar :*

BRB

Nu ska jag åka och hämta mitt kort + köpa en ny mousse, hörs sen :*

Tummen upp&ner

Idag känner jag att det är värsta sämsta uppdateringen! FÖRLÅT. Men iaf jag tänkte att jag måste skriva lite om smink, kläder, accesoarer (stav fel?) m.m. eftersom min blogg borde handla lite om mode och sånt skit. Jag tror inte att jag kan skriva om sakerna bara sådär, men jag kan väl tipsa och säga vad jag tycker om saker och ting ;) Så nu får ni en ny grej i bloggen som kommer en gång varje vecka, "tummen upp&ner", haha vilket namn.

Tummen ner till "extra-volume collagene" mascaran.
Den suger verkligen. När man kollar på den och när man kollar på borsten verkar den vara värsta bra men när man använder den klumpar den bara och alla ögonfransar förvandlas till en tjock och ful ögonfrans. Det känns också som att den aldrig torkar eftersom varje gång man blinkar fastnar under och över fransarna på varandra och klibbar hela tiden.
Så jag säger NEJ och att ni borde köpa en annan mascara :)


Tummen upp för "got2be 2sexy" moussen.
Varför ska man gå och köpa massa dyra hår mousse när got2be 2sexy är perfekt för all sorts hår! Om ni där ute har rakt hår och vill ha volym så ger den det och om ni där ute har lockigt hår (som mig) tar den fram lockarna och håller håret perfekt! Jag åkte ju till freeport och köpte nya håtproducter men bläh på dom säger jag. SEXYHAIR producterna är inte alls så bra som hon i affären sa, jag är faktis besviken. Så om ni vill vara fin i håret köp got2be 2 sexy mousse, jag lovar er ni kommer bli nöjda!
JA säger jag till denna mousse, jag ska själv åka och köpa den idag :)

Köttbullsmacka= B Ä S T

Godmorgon alla söta läsare :)
Jag vaknade kl ett som vanligt och nu sitter jag framför datorn med en underbar köttbullsmacka. Jag älskar verkligen dom mackorna, det bästa som finns typ!! Idag så ska jag inte göra ngt under dagen men runt fem tiden ska jag åka hem till iman och hämta mitt kort, som hon har haft väldigt länge. Men sen efter det så kommer emma ringa mig och då tror jag att vi kommer träffas ikväll. Det kommer nog bli kul eftersom vi inte träffat varandra på as länge :) Nu efter att jag ätit frukost ska jag spela lite mario64 på ett as gammalt nintendo! Längesen haha, sist jag spelade var mellan ett-två år sen. Det var när jag och louise slet varje dag så att vi kunde varva och vinna spelet (a) Jag ska nog inte spela så mycket idag, måste ta och duscha och fixa mig snart också.
PUSS :*

Sweet dreams

Nu ska jag sova! PUSS :*

Älskar armband!

Asså gud, jag älskar verkligen små silver armband med ngt litet och gulligt på! Kollade nyss på kenzas blogg och såg att hon hade designat ett sött armband, åå jag vill ha det! Ska nog försöka tvinga mamma så att jag kanske kan få det :) Men om ni är intresserade och vill ha det klicka här: Bracy.se
Är det inte sött?

Finally, i get it!

Hahah äntligen fattar jag hur man gör med videoinägg! Eller efter jag försökt och det inte fungerat gav jag upp och tänkte skapa ett nytt inlägg men då *BAM* kom det fram, så haha look and have fun ;)
Louise och elliot är lite roliga... (gammal video btw)

En dag med kusiner

Jag kom nyss hem typ från att ha spenderat hela dagen med mina kusiner (typ hela dagen). Det var väl inget speciellt, vi kollade på tv, gick ut och åt pizza (världens bästa kebab pizza, skojar inte!!) och sen så har vi snackat lite om allt. Alla mina kusiner är killar så det är inte så roligt men ibland så kan det vara kul och idag var det faktis helt okej, inget speciellt som sagt :) Kian, en utav mina kusiner hade köpt jordgubb marabou haha, så den fick jag så klart smaka på och den var god! Men det var typ min dag, en helt vanlig dag med mina kusiner. Nu ska jag nog försöka fatta hur man fixar video inlägg (for real) så jag får hoppas att jag fattar så att det kan komma några i bloggen!
PUSS så länge :*



Trött och kall

Nu sitter jag på min säng med laptopen i famnen. Jag håller på att msnar lite och funderar på att sova snart, somnade ju 4 igår och vaknade 12:30 eller 11:30 är inte säker, men båda tiderna är sjukt tidigt! Jag och louise är nu vänner, vilket är skönt även om det kommer hända igen, men vi får hoppas att det inte är så dåligt nästa gång. I love you louise.
Imon så ska jag vakna kl 12 (ORKA) för att jag ska hem till kian, min kusin. Min andra kusin Faraz kommer också komma och hälsa på ända från ljunkile, han ska nämligen åka hem till sin pappa men hälsar på oss innan han drar dit. Jag vet inte hur det kommer bli, men vi hoppas på skoj och massa sol!
Nu fryser jag och ska lägga mig under mitt täcke, PUSSAR :*



Tänk om man hade så här mycket pengar varje dag, vilket fynd asså!

Igår under midsommar

Igår så åkte jag bil till Bohult med louise och hennes familj. När vi väl kom fram gjorde vi inte så mycket, vi satt nog mest i bilen och väntade på att maten skulle bli klar haha. Efter maten var vi med johannes och vi snackade, hälsade på kossor+hästar och så kollade vi på en skräck film som handlade om rednecks och skogen. Skogen såg ut som den skogen vi var i men ändå efter det gick jag och louise ut, johannes var en liten "pussy" så han stanna inne. HAHA :)
Orkar inte förklara mer, men det var en underbar MIDSOMMAR.
Nu får bilderna tala för sig själva, hihi.



Glad midsommar folk! :*

Så sööt!

Bjuder på den, INTE MIN ÖL.

Den första och sista söta hästen.

Louise och Johannes, haha.

Jag försöker bli vän med hästen :)

Asså gud, jag älskar kossor ♥

Midsommar imon!

Nu har barnen gått och lagt sig, eller dom gjorde det längesen men jag sitter vid datorn nu. Imon så är det midsommar och jag vet inte hur det kommer bli. Först så måste jag åka hem och sen så kommer jag behöva fixa mig snabbt eftersom vi ska ha gäster på morgonen+kvällen. Vi kommer grilla och äta massa gott men sen på eftermiddagen lämnar jag min familj och sen blir det att åka ut med louise familj till deras kompis landställe typ. Där kommer dom grilla (igen) så jag kommer nog bli fet efter imon, haha. Jag vet inte riktigt om det kommer bli kul eller inte, får väl hoppas på att jag och louise blir vänner :) Jag lovar också att jag kommer ta massa, eller ganska många bilder imon så då blir min blogg rolig igen, även om den fortfarande är rolig.
Det är iaf vad jag ska hitta på imon, vad ska ni göra? 

Hoppas att ni har en underbar midsommar imon!



Barn, here i come!

Nu ska jag passa barn, hörs senare ikväll :*

Använde min nya hår kräm från SEXYHAIR, vad tycks?

Dagens outfit

Idag kör jag med en luffig outfit. Ska ju trotts allt barnvakta och vill vara bekväm då :)
Det ser också ut som att mina axlar sitter högt upp men det är för att jag står lite konstigt, hehe.

Linne; BIKBOK (köpt i vintras)
Leggings, korta; GINA (men det vet väll alla :))

Barnvaktar idag

Tjenis penis! Haha. Just nu sitter jag vid datorn och lyssnar på musik men jag ska nog ta och fixa mig snart. Jag vaknade runt ett idag (som alla andra dagar, typ) och så spelade jag lite sims, åt frukost och jag har också duschat :) Idag ska jag åka hemmifrån runt halv sex eftersom jag ska barnvakta från sex-tio+. Eftersom att jag ska barnvakta kommer jag nog inte blogga så mycket idag. Jag har fortfarande inga bilder som jag kan ladda upp men det får ni leva med även om bloggen är lite mindre rolig utan bilder :)
Ska ta och fixa mig nu, PUSS :*

AHH!

Asså seriöst, även om vi bråkar respekterar jag dig men du bryr dig inte ett skit. Jag är bara ärlig och säger vad jag tror och vad jag tycker, även om vad jag tror inte alltid är rätt. Du respekterar mig inte och du tror att du är sååå mycket bättre än mig även om du inte är det. FATTA att vi är lika mycket värda och att du inte alls är bättre än mig ngnstans.
Asså förlåt läsare för att jag skriver typ allt som har hänt men jag vill bara att ni ska veta att det inte bara är mitt fel. Så louise sluta försök vara så oskyldig när du också har gjort fel i detta bråk. Det krävs ju två för att bråka, har inte du själv sagt det?

Men snälla

Men snälla lilla gumman, visst jag skriver på bloggen men när du också gör det säg inte att jag delar med mig för hela världen och att du inte gör det!
Jag säger inte att det är dåligt med bra självförtroende men när man har för mycket utav det har det gått över gränsen. Man kan tycka att man är fin and shit like that men när man tror att man är bättre än alla andra och bättre än sin bästa vän då är det inte alls bra.

Godis&Film

Jag sa att jag skulle hitta på ngt kul ikväll men nej, ingen jag ville vara med kunde haha, så det fick därför bli en film och lite godis. Jag kollade på "jersey girl" och åt lite godis men sen när den var slut började jag kolla på "kärlek vid första ögonkastet"  ända tills sintan ringde mig och då snackade jag såklart med honom i telefonen. Men det var min kväll som faktis var kul och nu sitter jag vid datorn och snackar med louise (haha snackar och snackar) på msn så vi får se hur det slutar :) Jag ska nog inte sitta vid msn så länge idag som igår tänker faktis ta och spela lite sims, det var längesen!  Vi hörs sen iaf, PUSS :*


Mitt godis ser alltid likadant ut, hihi :)

Fräsch och fin

Jag har precis fixat klart mig och klätt på mig riktiga kläder. Jag duschade i typ 20min men jag har gjort saker och fixat mig lite då och då men nu är jag äntligen klar! Tror att mamma har lagat klart maten snart så då ska jag äta och senare ikväll kanske jag gör ngt roligt, men jag vet inte om jag orkar mycket idag så vi får se :)

Kolla äntligen på filmen

Tjena alla sötnosar!
Idag så vaknade jag runt ett och sen så åt jag frukost medan jag satt och kollade på obsessed (äntligen). Filmen var faktis bra men det finns bättre, och jag måste säga att den var lite irriterande och läskig samtidigt! hehe (a) Iaf idag så ska jag nog bara stanna hemma och ta det lungt, skulle vart med louise men det blev inte av för hon avbokade. Men ska nog ta och duscha nu så vi hörs sen. PUSS :*

Inga bilder idag!

Nu är jag hemma, eller jag var hemma för några min sen men orkade inte blogga direkt. Jag snackade i tele med louise och sen så har jag msnat, haha. Men iaf jag känner mig så dålig idag! Jag har inte laddat upp några bilder under hela dagen och det gör min blogg tråkig idag :( Hoppas jag inte förlorar läsare :o But what to do? Om jag inte har några så har jag inte :) Imon så ska jag vara med louise babe och då kommer det nog bilder. För ni vet hur vi är, see a camera GO for it! (HAHA skoja bara) men det blir bilder iaf. Nu så ska jag snacka lite med kompisar på msn och sen ska jag fixa mig själv en glass och mysa (själv) framför mac datorn med filmen obsessed som "bio" eftersom louise inte vill se den imon.
Vi hörs sen efter filmen, PUSS så länge :*
Tog en snabb bild, fuckad men who cares ;)



Påväg hem, typ

Nu ska jag åka hem, vi hörs där bitches! :*

En liten update

Hejhej bloggen! Jag vaknade runt 11 (som är för tidigt) och sen så var jag tvungen att hoppa in i duschen. Efter att jag hade duschat fixade jag mig snabbt och sen drog jag hem till emilia och samuel (barnen som jag ska vakta) för att lära känna samuel bättre. Jag ska nämligen barnvakta på torsdag och därför måste samuel vara bekväm med mig eftersom han bara är 4 :) Men mer om det på torsdag. Så nu sitter jag här framför tvn och kolla när han spelar wii. Jag tror att torsdag kommer gå jätte bra, hihi. Ville bara ge en liten uppdate så att ni inte tror att jag är död men jag måste lära känna barn nu (haha) så jag bloggar sen när jag kommer hem eller senare under dagen ;)
Wish me luck :*

Och btw, Viceman hälsar!

Haha skit

Detta är inte bra, jag har inte hämtat glass eller börjat kolla på filmen. Jag har suttit vid msn! Men iaf nu ska jag snart sova så jag får kolla på filmen imon och äta glass imon.
PUSS och GODNATT :*

Bajs, jag har bildbrist. Jag måste ta nya bilder!

Obsessed

Nu ska jag äta glass och kolla på obsessed på mac datorn. Det kommer bli riktig hemma bio asså! haha, men nu måste jag hämta glass så PUSS :*

Oh, Jesus!

Hahaha, idag så vaknade jag och louise av att alexandra kom in i hennes rum och sa "era vänner står här utanför" (typ så) och då fick vi panik. Vi var helt oförberädda. Inte borstat tänderna, inte fixat oss, inte ngt! Så vi tog på oss kläder gick ut sa hej snabbt och sen drog vi oss in i toan. Vi fixade oss lite och sen så åt vi frukost. Efter det så kom elliot (alex och iman var våra vänner som stog utanför) och då bestämmde jag mig för att duscha snabbt för att jag kände mig väldigt ofräsch. Så jag hoppade in i duschen och när jag kom ut var Iman där i toan, haha snacka om att jag blev rädd! Men iaf efter det bestämmde vi oss för att grilla så vi stack, eller cyklade till hemköp och köpte mat och sen drog vi oss till havet, eller klipporna som man nu kallar det. Vi grillade och snackade och hade as kul men sen så var alex och iman tvungna att dra och då var det bara jag, elliot och louise där. Först så kastade vi mat på varandra men sen så såg jag ett "jesus kors" typ uppe på ett berg långt bort och då bestämmde vi oss för att dra dit. Det var en lååång och läskig väg på massa klippor men vi klarade oss med massa skoj och skratt så det var bra :) Detta är då min dag kortfattat, orkar inte berätta helt kommer bli för låångt och grattis till dom som läst klart.

Dags för bilder :)

Iman är...iman

Iman och alex "solar"

hehe...

Elliot på hans ö, jag och louise försökte göra så att det börja brinna runt honom (aa)
btw, om vi hade bättre eld skit skulle det fungera!

Dagens outfit

älskar min tröja :*

Moppe dag!

Idag så var jag med louise, elliot och alex. Vi vaknade runt 12 och börja fixa oss, men sen när vi var klara var det bara 3 min kvar tills bussen skulle åka så vi började springa och precis när vi kom fram så åkte den förbi oss. Lyckat asså! Men vi tog en annan buss och var snabbt hos elliot. När vi kom fram till hans hus åt vi mat och sen drog vi till en skola för att alex hade med sig sin moppe. Vi gick till en bit var det inte fanns några bilar och där åkte alex och elliot moppe. Senare efter ett tag av tänkande hoppa jag på bakom alex och han körde några korta strekor med mig bakom honom. Först när jag åkte skrek jag bara vi kommer dö men sen kunde jag lita på honom och nu är jag inte alls rädd så jag hoppas på mer :) Efter att vi hade haft lite kul med moppen drog vi tibax till elliots hus och hoppa studsmatta ganska länge, vi snackade också. Sen så gick vi in och tejpade en utav våra händer och hade lite skoj (a) Lyckad dag iaf så det var bra! <3

Alex på hans moppe, snygging ju ;:

Jag och louise babe, vi är B Ä S T

jag på en "mini-moppe" hihi

elliot, han äger på gitarr!!

min och louise tejpade hand, våra händer är heta :)


Det fanns tyvärr bara en video på när jag åker moppe, inga bilder :(

vadå överdriver?

Vadå jag överdriver?
Jag trodde jag kunde säga saker till dig men tydligen går det inte för dig går det inte att lita på, eller? Visst han kanske hörde men och? Du kan fortfarande fråga mig om du får säga eller inte, du kan fortfande säga det va inget?

Men jag har ju alltid fel, för inget du gör kan vara fel enligt ngn...

Lite shopping

Nu är jag tibax! Åkte till freeport med pappa och sophie och vi kollade igenom alla affärer. Jag hittade inte så mycket men jag hitta en söt randig tröja och sen så gick vi in i en stooor butik med hårprodukter också, och producterna i butiken var bara massa bra märken så det var bra, hihi. Jag köpte iaf bra shampoo, kräm och sprej som var speciellt gjort för lockigt hår. Så jag får hoppas att mitt hår blir finare :)

Randig tröja: MANGO


Blåa tuber: SEXYHAIR (kräm istället för mousse)
Orange sprej: MATRIX (innan jag plattar håret)
Blåa tuber: L'ANZA (shampoo och balsam)


Dagens outfit

Nu drar jag!

Vita shorts: klippta byxor från JC
Linne: GINA
Kofta: GINA
Halsband: vet inte

Freeport

Jag vaknade runt 11 och fick reda på att jag ska kanske åka till freeport idag med pappa och se om jag kan hitta några nya kläder! Äntligen kan jag åka och shoppa lite mera :) Jag tror att jag kan behöva några mer tröjor eller linnen till alla mina byxor, haha. Men nu ska jag nog spela lite sims, sen fixa mig och vänta på att pappa kommer. Så vi hörs senare PUSSPUSS :*

Måste sova!

Nej, nu är det dags att dra min till sängen. Jag tror jag bara borstar tänderna och skiter i att tvätta sminket, det får bli imon! Så PUSS på er jag är as trött. Men jag kan ju sova hur länge jag vill imon, det är ju sommarlov!!! Jag har ett stoort myggbett på foten också, det kliar hela tiden och har en konstig "klikänsla" plus att det är as svullet. Börjar tro att det är ngt fel på det! HJÄLP :o

Aja, xoxo

Igår på studenten

Igår var jag på student då. Det var väl kul, louise hängde med (hon är familj nu asså! love u babe) och vi umgicks med en annan tjej som hette nora. Han som tog studenten bodde i askim och deras hus är stort och fint! Maten var underbar och så fanns det två hundar som jag inte var rädd för, woho äntligen är jag inte rädd för alla hundar. Vi gjorde inte så mycket, vi typ åt, kolla tv, snacka, dansa pytte lite (a). Kommer inte ihåg så mycket hahah men det var typ det.

Lite bilder kanske?
Jag, mamma och sophie (bjuder på den)

Jag och louise babe


Söta louise


Fick betygen idag!

Vi fick våra betyg idag också. Gud vad jag är nöjd! Jag trodde seriöst att jag skulle sänkas eller stanna likadant som förra året. Ni vet inte mitt betyg förra året men då var allt G förutom geografi och hemkunskap, som var VG.

English - VG
Swedish - G
French - G
Maths - G
Computers - VG
Technology - G
Crafts - G
Biology - G
Chemistry - G
Physics - G
Home Economics - VG
Geography - VG
History - G
Social Studies - G
Religion - G
Art - VG
Music - G
Gym - G

Många G men jag är fortfarande AS nöjd. Det är ju bara åttan och nästa år blir det mycket bättre kan jag lova!

Skolavslutningens outfit

Är jag inte fin och gullig? :) 


Skolavslutning

ÄNTLIGEN slutar vi skolan! Nu börjar sommarlovet med massa sol, bad och skoj! Avslutningen var super bra förutom att det piss regna. Vi gjorde det vi alltid gjorde, priser för olika grejer, sjungande, min klass gjorde en pjäs om niorna och jag måste säga det gick jätte bra. Jag dansade till rock musik och så snacka jag lite och det gick bra, alla niorna var nöjda med oss så ja UNDERBART är det rätta ordet för våran klass! Haha men iaf, sen på slutet skulle niorna gå på scenen och visa sig själva för alla och få deras betyg och skit för dom slutar skolan och det var sorgligt. Kommer sakna er alla, även dom som jag inte känner så bra, puss på er nior :*
Jag orkar inte förklara så mycket med lite bilder får ni.


En snabb bild på mina kläder och skor, ni får bättre bild sen :)


Mina älskade skor <3
Gammal bild...

Amanda, antonia och jenny får priser för bästa sportmänniskor, amanda vann hela grejen :)

Nermin sjunger (hon är as bra)

Natasha sjunger, så söt!


Tyvärr hade jag inga bilder på alla i nian eller pjäsen som vi gjorde, glömde min kamera i ett annat rum! :(



Puss och kram

Nu ska jag limma fast mina vita lösnaglar som jag sen ska måla röda imon :) Det kommer bli as snyggt asså! Men iaf, förlåt för en as dålig uppdatering idag jag lovar att göra bättre imon. Men idag så har jag vart på student fest så jag berättar mer om det imon och då kommer det massa bilder,  men nu ska jag sova.
PUSS :*

Zzz

Nu ska jag och louise gå och lägga oss! Eller, haha vi kommer inte göra det men ändå (a). För er som inte vet så kom louise till mig kvart över tio efter att hon hade barnvaktat i närheten, så hon ska sova här då :) När hon kom spelade vi lite på våran sims familj och sen så har vi ätit pannkakor. Det är MUMS på kvällen och jag skojar inte! Ja, det var typ det och nu ligger vi i min säng och spela GTA, gud vad vi spelar mycket! :o
Är det bra eller dåligt, vad tycker ni? ;:


Låtar

Tjena sötnosar! Hur har ni haft det idag? Jag har väl haft det bra, kom hem för typ 2 timmar sen kanske och gjorde inte så mycket. Haha, men i skolan håller vi på med våra sketches och det gick inte alls bra först, trodde inte vi skulle bli klara med dom men det går faktist bättre nu. Jag ska inte säga ngt om dom ifall ngn i nian läser min blogg. Men det är iaf ngt som är en tradition för våran skola. Alla åttor kastar ut niorna typ genom att göra en sketch (pjäs) om dom och då ska vi vara en av dom så alla i min klass är ngn i nian och på det sättet ska vi typ skoj "mobba" dom eller hur man nu säger det :)

Har två nya låtar som favoriter btw:
Eminem - Beautiful
Rihanna ft. Lady Gaga - Silly Boy

http://www.youtube.com/watch?v=byI7CLWsf9U
http://www.youtube.com/watch?v=fLSIXiUefZU
Det är inga videos, tror inte det finns till låtarna ;)

Letar, letar och letar

Guuud! Idag efter skolan så åkte jag och louise till stan för att leta efter avslutningskläder åt henne. Hitta vi ngt? NEJ! Guuud, vad vi letade, eller letade och letade vi gick in i cubus, sisters, mq, bikbok och hittade inget och sen kom louise syrra också för att hon skulle köpa bantningspiller (som du INTE behöver, håller med louise :)) och då skulle hon också hjälpa oss hitta ngt för louise, men fortfarande NEJ! Så då kollade vi i gina och bikbok igen och vi gick t.o.m in i affärerna missäy och cassels! :o Inte att det är ngt fel med dom, inte alls haha. Men louise hittade tyvärr inget, men alexandra hittade en gullig vit kofta som hon kunde ha så ngn köpte ngt iaf ;)  Iaf efter allt letande gick vi till donken (samma som igår) och åt var sin burgare och glass. Mycket gott!

Det var typ bara det som hände idag. Annars var allt annat normalt, och nu ska jag sova!
Natti natt :*

 

Jag suger!

Hahaha, asså förlåt! Jag bloggade inte igår alls och jag suger verkligen. Jag trodde att bloggen var bra och allt men nu har jag börjat "slacka" (som det heter på engelska) och det är inte alls bra! Ville nästan inte skriva till er idag, eller jag orkade nästan inte!
Men nu är jag ju här och jag ska skriva lite om igår ;) Efter skolan åkte jag och louise till pappas jobb för louise skulle kolla sina prickar och när vi kom fram var vi tvungna att vänta på honom i typ 15min eftersom han är alltid sen! Men iaf, efter pappa hade kollat på louise prickar fick vi pengar av pappa och sen så drog vi (såklart) till donken och åt lite mat och efter det satte vi oss i bussen påväg till louise hem, mitt andra hem!  När vi väl kom fram, gjorde vi inte så mycket. Vi satt vid datorn, åt glass, kolla tv och sen så gick vi och la oss. *Mysigt*

Buss resan var tråkig, men med sara+louise blir den alltid B Ä S T!

Vi ÄLSKAR sopptunnor, peace!

Gran Torino

Kollade på Gran Torino idag med louise. As bra film men väldigt sorglig i slutet. Men jag rekomenderar den, ni måste kolla på den! :)
Nu ska jag sova för det är ju skola imon och btw (inte för att ni bryr er) jag gjorde klart alla läxor som fanns kvar att göra idag! Känner mig stolt.


Igår i bilder, (kortfattat)

Åt super god mat och drack cola!


Louise kom och gav mig mina skittles! ♥
                                   

Min kusin stack så vi myste och åt glass, *ÄLSKA GLASS*


Var vaken tills 5, louise tills 4 men såhär såg det ut runt 3!


Mera saker hände men som sagt, kortfattat i bilder ;)

Lite skoj bilder, hihi

Orkar inte förklara vad som har hänt hittills idag. Så lite snabbt: louise kom, vi lyssna på musik+snacka, dödat varandra och sen nyss har vi tagit några cp skoj bilder.
Look and enjoy :)




Förlåt, jag somnade

Förlåt alla sötnosar jag somnade visst igår. Jag och mamma kollade på tomb rider med angelina jolie i och efter det spelade jag lite mer sims och jag somnade runt 4, hehe (a).  Men jag vaknade 20 över ett och direkt fick jag hoppa in i duschen för min kusin var påväg hem till mig! Jag hann klä på mig ngt och fixa mitt hår men inget mer för sen kom han. Vi har inte gjort så mycket faktist, vi sitter och kollar tv och väntar på louise haha, MEN KOM DÅ LOUISE! :)
Nu måste jag rusa, ska äta en super god pasta med underbar sås och räkor och skit i! *MUMS*

Sista prao dagen :(

Idag var det den sista prao dagen. Det var jätte kul att praoa på dagiset eftersom jag älskar barn så det var inte kul att lämna det :( Karin (en av lärarna) sa att jag skulle komma och hälsa på när jag ville, så jag tror att jag gör det snart! (haha (a)) Annars så har jag bara vart hemma. Skulle gjort min svenska läxa men det sket sig för jag har suttit och spelat sims idag :) Inte hela tiden men för det mesta, finns inget bättre att göra hos mig. Jag orkar inte blogga så mycket idag, är trött och mina ögon kommer ramla ut. Har sovit med mina linser i fyra dagar nu! AJ AJ AJ i ögonen säger jag bara! Så nu ska jag sluta skriva till er och springa in i toan och ta ut linserna.
Hörs ikväll då :*

Innan jag sover...

Jag vill bara säga att jag och nina åt massa god frukt idag, så vi var inte bara onyttiga :) Kolla våran "nästan" klara frukt tallrik. Vi hade jordgubbar, vindruvor och persikor på den och sen fanns det bara lite vindruvor och jordgubbar kvar!


Nu, NATT :*

Sleeping is good

Jag kom hem från torget runt 6 och nina hängde såklart med :) När vi var i torget köpte nina en rakhyvel och en pinsett som hon skulle ha med till schweize (stav fel? (a)) och sen åt vi på donken. Hon åt en meal medan jag bara åt en glass och sen köpte jag the sims 3, och jaa sen stack vi hem. Vi kom hem som sagt runt 6 och då skulle nina fixa låtar till hennes ipod men den freeza så vi får se hur det blir. Annars så har vi bara spelat kortspel, gjort en familj på sims 3 och ätit oss tjocka! The sims 3 är faktis bra, men jag måste säga att den är lite komplicerad att spela på mac datorn (haha). Jag tycker att the sims 2 är bättre men the sims 3 är coolare så jag är jätte nöjd.  
Nu är klockan inte alls mycket men jag ska ändå sova, eller jag ska in på msn sen sova ;) Ha det bäst vi hörs imon babes :*

Tog bilden med min cam.


torget, here i come!

Jag har inget mer att säga om dagiset förutom att jag älskar alla barnen där!! <3
Men iaf, nu ska jag åka in till torget för att träffa nina och sen kommer vi nog åka hem till mig. Så vi hörs senare idag PUSS :*


Detta har jag på mig till torget:


Safe sex tröjan, slitna byxor. Det fick bli en snabb bild, måste stressa till bussen!
Visst är jag fin? :*

Puss på kinden

Nu ska jag sova! Imon ska jag vara på dagiset som vanligt och efter det ska träffa nina i torget innan hon åker på fredag. Hoppas att ni har en bra kväll.
PUSS :*


Dagiset + Dagen

Samma saker hände idag på dagiset förutom att vi gick på utflyckt med barnen och att det fanns en vikarie idag som hette ella. När jag kom fram till dagiset hade vi alla samling med barnen och efter det gick vi ut för att börja gå mot bergen nära havet där vi skulle ha våran utflyckts plats. Barnen lekte och hade massa skoj och sen gick vi tillbaka till dagiset och allt var som vanligt igen. Efter min dag på "jobbet" var slut sprang jag hem snabbt, bytte byxor och åkte in till stan för att träffa louise en snabbis. Innan jag stack till stan så åkte jag till stena line (där louise praoar) för att kolla hur det var hos henne, gissa om jag blev glad för att komma in i stena line byggnaden? :) Älskar sten line, har alltid gjort det, ända sen jag var liten ♥ Men iaf, louise hade ett eget kort (väldigt coolt) och hon kunde öppna vilka dörrar som helst! :) Efter att ha vart i stena line stack vi till stan då och där köpte jag "girls just wanna have safe sex" tröjan, några fantastiska skor och en avslutningsklänning som jag ska ha på mig med skorna!
Btw: Mina lilltår har förvandlats till blåsor! :o

Stena lines VIP room, som louise kan gå in i!! :o *AVUNDSJUK*


"Girls just wanna have safe sex" tröjan, inte så bra bild men jag orka inte :)
(98kr, H&M)


Avslutningskläder, ÄLSKA ♥♥♥
Skor; BIANCO, sista paret ever! (550kr)
Klänning; MQ, sista storleken i 34! (500kr)



Klänningen är mycket finare i verklighet :)

Tack louise för all din hjälp idag, du är bäst bästis :*




Puss och natt

Nu ska jag sova, ska på utflykt med barnen imon. Får se om det blir kul :)
PUSS :*
 
Jag tror det blir en puss mun varje kväll för er, jag gillar dom :)

Student festen

Jag kom nyss hem från student "middagen" som igentligen var en fest, haha. Det var as kul och jag vill så mycket ta studenten!! Marko, han som tog studenten, var helt galen asså eller alla var helt galna. Människor drack och rökte och det var en sån bra dag så att ingen orkade bry sig om man var miderårig. Under hela festen var jag med Lindi och två andra tjejer som jag nyss träffa idag men markos lilla syrra suzana var med då och då också. Vi snackade och hade massa kul, jag hade det faktist as skoj men det blev roligare när jag hade ngn i min ålder som lindi. Sen runt åtta drack marko hälften av en 3liter flaska (typ) smirnof (stav fel?) som han hade fått och efter det så jaa, blev det lite kul. Alla hoppade in i deras bassäng och det blev galet haha. Men jag hade tyvär inte kameran med mig så det blev inga bilder :(  Mer saker hände men jag har bättre för mig än att sitta och säga allt till er, so mohaha.

Lite bilder på mig från idag :)




Kvällens outfit, har bättre bilder på kameran men orka inte lägga in dom på datorn :)

Shorts; H&M
Linne; GINA
Vita (fina) linne; ZARA




Hörs ikväll babes

Har målat naglarna+tånaglarna, sminkat mig och klätt på mig. Nu drar jag och familjen iväg till student "middagen", vi hörs ikväll och då får ni se min fina dagens outfit :*

Så söta!

I'm back! Vaknade, fixa mig, stack till "jobbet" och nu är jag hemma och ute ur duschen. Dagiset var väl som igår förutom att det gick snabbare idag och var mycket roligare. Det finns en liten kille (5år) som heter adam och en lite tjej (3år) som heter filippa och dom är as söta! Filippa vill bara vara med mig hela tiden och adam också, asså jag älskar dom barnen! Det roliga är faktist att jag gillar att praoa på dagiset, det är inte jobbigt haha :) Men jaa, mina favoriter är då filippa och adam och det är typ allt om dagiset som ni får höra idag.
Nu måste jag välja kläder för studenten och sen så ska jag nog börja med min svenska läxa, (snart klar!!), PUSS så länge :*

Milton&Melker

Jag kom nyss hem från att ha umgåtts med milton och melker, haha. Jag bara älskar dom små barnen! Sötaste ungarna asså! Jag var inne och ute med dom idag och sen så skulle jag bada dom och sen gick dom och la sig så nu sitter jag här :) Det var faktist väldigt kul, älskar små barn men bara om dom inte är jobbiga och som tur är, är milton och melker inte alls jobbiga. Men detta blir sista inlägget för idag, imon ska jag praoa igen och senare på kvällen ska jag och familjen på student middag typ, kul kul kul :)
Vi hörs imon då :*

Igår

Lite kort fatta om igår:
Jag träffade nina och antonia i liseberg och dirket efter vi sagt hej stack vi för att äta lite BK. Efter det åkte vi uppsvinget och sen så gick vi till lisebergstornet för att träffa tunde. Han kom och då hoppa vi in i den för att se hela liseberg. Det var AS högt jag höll på att svimma av rädsla när jag stod upp vi fönstret och tunde var så rädd att han la sig ner på "soffan" som man sitter på. När tunde var med oss åkte vi typ bara flumeride och massa grejer som inte åker upp och ner för mycket, som balder till exempel, (han är rädd) och sen stack antonia efter vi hade vart hos the ben&jerry café. Men sen kom alex efter sex ngn gång och då åkte tunde lite mer saker så vi hade skoj iaf. Vi betalade 50kr för att gå på gasten också och det var seriöst AS läskigt det med. Jag och nina skrek så att våra röster försvann! haha. Aa, det var typ det ända som hände igår eller lite mer, men jag orjar inte berätta så det får duga.


Typ lite bilder:




Back from prao!

Hejhej sötisar! Jag kom hem från prao för typ 20 min sen men jag bloggar nu för att jag duscha först. Jag har då praoat från kl 9-15 inte 8-16 som jag trodde och jag har bara lekt med små barn mellan 3-5 år. Det är väl helt okej eftersom jag älskar små söta ungar och alla är verkligen söta haha. Killarna ville leka puss jage med mig så jag gjorde det, men jag pussa ingen!, och tjejerna ville att jag skulle läsa böcker eller leka mamma pappa barn. HAHA. Men jag gjorde allt som barnen ville och jag sa åt dom när det blev för mycket, så har min dag vart hittills iaf. Hur har eran dag vart? :) Ni kan få se lite bilder från när jag praoar (kanske) om jag tar några, om jag orkar så jaa, det var typ allt jag har att säga för nu. Så jag bloggar snart igen.
PUSSPUSS :*

RSS 2.0