Ska äta frukost

Nu ska jag för första gången på länge äta lite frukost eller dricka lite oboj bara :) Idag så ska jag och louise till stan för att träffa lovisa. Vet inte riktigt om jag känner för det men vi får väl se hur det blir och senare runt åtta ska vi träffa kian och direkt efter det måste vi rusa iväg till bion som börjar nio. Vi ska kolla på year one, jag vet att jag skrev det igår också men lika bra att skriva det igen!
Duschar efter jag har ätit också så vi hörs efter det :*

Filmtajm!

Nu ska vi mysa och kolla film! PUSS :*

Dagens outfit


Enkelt och gulligt! Hade på mig vita fred perry skor till :)

Gick aldrig på bio idag, haha vi glömde ta ut biljetterna så vi ska på bio imon runt nio istället! Men för att vi inte kunde gå på bio köpte vi massa gott godis och hyrde två filmer som vi ska kolla på :) The unborn och i taket lyser stjärnorna! Bloggar senare och jag platta mitt hår så man kan se liiite skillnad att jag klippt mig, det är mest skillnad på mängden av håret, men det kan man bara se om man umgås med mig :)

Year One

Nu har jag precis ätit lunch, kyckling med ris och salad :) Jag och louise bestämmde oss för att gå på bio och mamma ville hänga med så hon och sophie kommer också, haha. Vi ska kolla på year one och jag hoppas att den är bra för när man ser reklamen verkar den vara jätte rolig! Men nu måste jag hitta kläder att ha på mig och så ska jag sminka mig och stoppa i linserna. Usch jag hatar att stoppa i linser, tar så lång tid ibland, man vet ju aldrig om det finns ngt hår eller smuts på linsen! Det blir iaf lite bilder idag, ni kommer se mitt hår :) Men inte i platt så man ser typ ingen skillnad förutom att det är lite mindre i volymen!

Tjena!

Godmorgon! Jag vaknade för 40min sen kanske och då titta jag direkt på fönstret! BAJS på vädret säger jag bara, det ända det kan göra här i göteborg är att regna :( Men, men idag så ska jag vara med louise! Efter en lååång stund av att inte ha träffat henne så kommer hon hem till mig idag, det kommer bli massa kul :) Vet inte riktigt när hon kommer men hon kommer nog snart. Nu kom hon! PUSS :*

Bloggtorka

Jag har inget, inget alls att skriva om så jag kollade igenom kommentarer i kissies blogg och såg att några tjejer hade gjort en sån här grej :) Lite tråkigt men det finns inget bättre att skriva om!
Ni måste inte läsa!

- SKULLE DU HELLRE:
1. Pierca näsan än tungan? Tungan
2. Vara seriös än rolig? Rolig
3. Dricka röd eller grön mjölk? Grön
4. Brinna upp eller drunkna? Drunkna
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Föräldrar

- VAD SOM HELST:
1. Är du kär i nån?
Nope
2. Sol eller måne? Båda
3. Vinter eller höst? Vinter
4. Vänster eller höger? Höger
5. Solit eller regn? Solit
6. Vaniljglass eller chokladglass? Choklad

- OM DIG:
1. Hur mkt är klockan just nu? 19:18

2. Fullständiga namn? Sara Monemi :)
3. Vart vill du bo? Vet inte än
4. Hur många barn vill du ha? 2 eller 3 kanske
5. Vill du gifta dig? Aa
6. Rullar du spagetti eller skär du den? Rullar
7. Har du ätit sushi? Japp
8. Lyssnar du på nu? Down - Jay Sean ft. Lil' Wayne
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? 2
10. Humör? Vet inte, mixed

- HAR DU DOM SENASTE 24 TIMMARNA:
1. Kysst någon? Nope

2. Sjungit? Jaa
3. Blivit kramad? Jaa
4. Känt dig fånig? Nej
5. Saknat någon? Mormor (a)♥
6. Dansat galet? Nej
7. Klippt håret? Jaa
8. Gråtit? Nej
9. Ljugit? Nope
10. Blivit kysst? Nej

- GREJER:
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nej

2. Har du en hund? USCH NEJ
3. Sover du helst själv eller med någon? Spelar ingen roll
4. Tror du på spöken? Nej, men jag gjorde

Tv hela dagen

Förlåt för en as dålig uppdatering hittills! Jag har bara vart hemma ända sen jag kom tibax från frisören och gissa vad jag gjort? KOLLAT TV! Haha, tv hela dagen men vad ska jag säga, det är bäst att bara sitta och ta det lungt framför tvn :) Nu har mitt hår äntligen visat alla sina lockar! Jag använde mousse förut men sen sa frisören jag var hos idag att det är mycket bättre med krämer, han visade mig hur jag skulle göra och nu om man kolla på mitt hår är det lockigt, inte stort och lite lockar här och där men verkligen lockigt! Ni får inte se en bild på mitt hår alls idag för jag är väldigt sliten så ni får ta och vänta, hihi.
PUSS :*

Klippt mig :):)

Nu är jag hemma! Det tog en timme att klippa och fixa mitt hår. Jag tunna ut det, klippte pytte lite på topparna (det syns inte) och så fixa jag min sne lugg :) Det blir ingen bild idag för frisören valde att inte platta mitt hår och då märker man ingen skillnad alls förutom att det inte är så stort. Men jag lovar att när jag plattar håret så visar jag er en bild, för då märker man stor skillnad! :) Kanske imon? Haha, efter att han klippt klart och allt skulle han ta bort allt hår och tro mig, man kunde göra typ 10 AS stora buskar utav allt hår som kom från mig!

Nighty night

Nu ska jag sova! Lite sent för att blogga men so what? Imon måste jag upp runt 10 för jag ska nämligen till frisören kl 11! Längtar! Hihihi, pusss :*

Funka wii :(

Nyss så spelade jag och min syrra wii! Vi spelade ett nytt spel som jag fick av pappa idag :) Man ska tävla i bilrace, kul kul :) Men sen så skulle vi fixa internet på mitt wii och när det var klart stängde vi av det. Allt var normalt tills vi kom tibax för att sätta på det och gissa vad? DE FUNKAR INTE :(:( Jag ska vänta tills imon och se om det går att sätta på då, annars så får jag åka och stoppa det under lagning! Funka wii, funka :(

Tack pappa!

Home sweet home!

Vaknade 12 och sen var det snabbt att duscha, fixa sig och packa ner allt som inte var klart. Vi började åka från öland runt 2 tiden och vi var framme i göteborg 20 i åtta :) Gud va skönt det känns att vara hemma! Helt underbart! Trodde verkligen vi skulle åka hem runt 6-7 men pappa var tvungen att operera så vi drog tidigare. Igår efter att jag hade bloggat för er åt jag mat, gick ut för att jogga med pappa *STOLT* och sen så kolla vi på film och mata kossor med lite allt möjligt (jag och min syrra, haha). Jag klappade också en kossa för första gången! Haha det var ngt nytt och läskigt för mig :)
Bloggar senare pusss :*




Haha sötis :)

Öland, dag 3

Idag så har hela familjen besökt en kvarn, haha låter lite konstigt men man fick faktist gå in i en stor kvarn och kolla hur allt fungerade, lite tråkigt men coolt var det :) Sen efter det så stack vi till ett ställe och spelade minigolf, pappa kom först, sen sophie, sen mamma och jag kom sist, jag suger verkligen på minigolf! Nu sitter jag på samma ställe som jag brukar sitta på när jag bloggar här ute mitt i skogen typ. Det blir bara ett inlägg idag :) Efter jag bloggat klart måste jag gå tibax till stugan för att hjälpa mamma och pappa med maten. Vi ska äta grillad lax, smörfisk (tror den hette så) och till det ska vi ha potatis, räkor och salad. MUMS :) Imon åker vi hem till älskade göteborg! Det har vart kul och härligt att vara här men nu vill jag hem! Vi åker imon runt 6-7 så vi är framme vid midnatt typ och sen på onsdag ska jag klippa mig! WOHO asså! Skulle åkt ut med louise båt då, men jag har typ inga rena kläder så det får bli en annan gång, för det SKA bli en "bort från allt&alla" resa!
Hörs imon när jag är påväg hem, pussar :*


Lite från insidan av kvarnen :)

ÄLSKA GLASS <3

Alla vet hur mycket jag älskar kossor! ;D

Öland, dag 2

Nu sitter jag i bilen. För några minuter sen så fixade jag mig, det var längesen jag hade mascara på mig asså! Nu så är hela familjen påväg till en resturang som heter grisen&lammet. Vi ska äta massa god mat och sen så ska vi hem och kanske kolla en till film med lite chips! Jag orkar inte blogga så mycket mer, men idag så gick vi och titta på ett gammalt slott som tillhörde en väldigt gammal kung från sverige, det var väl helt okej.



En brunn som var AS lång, den leder ända ner till vattnet men den fortsätter ännu längre ner under vattnet efter den nått fram dit!



Köpte ett knäckäpple också! Åt typ tre tuggor och sen slängde jag det, haha :)

Nya planer för idag, som vanligt!

Att det alltid ska bli ändrade planer för min familj! Jag sitter i bilen nu, men istället för att åka till djur/nöjesparken och minigolfen ska vi åka och kolla på ett gammalt slott, sen hem, sen resturang! Ja, ja om man har en pappa som min får man väl lära sig att leva såhär, alltid sen och alltid ändrade planer! Imon blir det dock djur/nöjespark och minigolf men vi kanske kör minigolf idag efter vi kollat på slottet, får se! Men bloggar sen ikväll om allt! :*

Hahaha!

Nu så sitter jag på en sten mitt i en kohage och bloggar för er! Det finns massa ko skit lite här och där, men vad gör man inte för att blogga? Haha. Det cyklade precis förbi tre stockhomare och frågade mig vad jag gjorde och när dom fick reda på att jag skulle blogga sa dom att dom skulle gå in på min blogg för att titta lite. Jag gav dom mitt blogg namn så jag hoppas att dom går in på den! Väldigt trevliga var dom, haha :) Idag så ska vi (min familj och jag) åka till en djur/nöjespark sen ska vi spela lite miniglof (bara för att sophie måste!) och sen kommer vi hem för att ta det lungt lite innan vi åker ut för att äta på resturang! Det kommer bli en väldigt skön dag, solen är framme och den är varm så jag hoppas att jag blir brun!
Bloggar senare ikväll men massa bilder. Men nu får ni se dagens outfit! PUSS :*


Bilden är tagen av min webbcam!

Öland, dag 1

Nu sitter jag på en sten som ligger 3min från våran stuga! Haha det låter konstigt men det är det ända stället man kan få tekning typ :p Idag så har jag bara åkt till ica centrum, köpt massa mat och sen så kollade vi på en gammal kyrka här i öland :) Legoland blir inte av, det är lite synd men pappa lova att vi skulle dit ngn annan gång! Jag vet inte riktigt hur länge jag stannar här i öland men vi får se, efter jag kommit hem kanske jag drar till louise båt för att bo på den med henne! Jag har också fått lite träning här ute på landet, jag och pappa joggar på kvällarna (då måste man vara försiktig för det spriger kossor överallt! :o) eller vi ska börja från och med idag och sen så finns det en cykel som jag lånar, haha den är lite ful och så men jag får cykla iaf :) Nu årkar jag inte skriva mer så lite bilder:



Typ dom ända gravarna som fanns, haha

Stugan vi bor i :)


Maten vi åt för typ en timme sen, MUMS var det verkligen!

Sitter i bilen

Godmorgon allihopa! Just nu så sitter jag i bilen påväg till centrum, vi ska köpa lite mat och sånt haha :) Trodde inte pappas internet skulle fungera men det gjorde det som tur var! Igår så började vi åka runt 20 i 7 men vi var framme kl 1 efter midnatt :o Men, men vi är iaf framme och det är as varmt och skönt här! Just det, igår när vi var påväg så hade det hänt en olycka på vängen som vi körde på. En bil hade kört på en älg! As läskigt att se älgen död, haha.
Bilder från bilresan igår :)





Den döda älgen :(

Öland, here I come!

Nu så har jag packat klart! Haha nu när jag kollar på min garderob så är alla kläder borta, jag måste alltid packa så himla mycket! Men nu drar jag, vi hörs när jag kommer fram eller imon för pappa tar med sitt mobila bredband :)
Pussssss :*


Ja, jag har på mig mjukis. Men det är bara för att resan är lång och jag måste ju vara bekvän, eller hur? :)

Panik!

Okej så här ligger det till kära läsare, det känns som att jag har kronglat till det hela så jag ska förklara en sista gång! Ikväll så åker jag och min familj (mamma, pappa, lilla syster) till öland med bil. Vi stannar kvar i öland tills det blir måndag och då åker vi bort mot danmark för att hälsa på legoland (louise hänger med då). Det är vad som ska hända, men min pappa är ju som han är så bli inte förvånade om allt ändras haha :) Nu så sitter jag och kollar duplicity men jag orkar inte mer så jag stänger nog ner den snart, orkar inte kolla på film men det verkar vara helt OK! Måste packa men jag orkar inte, eller jag vill göra det men hälften av mina linnen ligger i tvätten! Hjälp, tänk om jag inte får med mig några kläder :o

Duplicity

Nu ska jag sitta och kolla på duplicity! Hoppas att den är bra :)

Trååk

Nu är det väldigt, väldigt tråkigt! Jag har absolut inget att göra, vill bara sova så att det kommer en dag när ngt kul kan hända, haha. Imon så ska jag nog åka till öland, JAG VILL INTE! Jag vill verkligen inte åka, men jag måste för att mina föräldrar är som dom är. Pappa sa att vi kunde åka ikväll istället för att åka imon på morgonen till öland och sen så kan vi vara där i typ 2-3 dagar och efter det så åker vi till legoland. WIHO! Måste bara hitta en kompis som vill hänga med till legoland för det verkar inte som att louise vill haha :)

Vad kan man göra idag?

Nu har jag duschat, fixat mitt hår och jag behöver bara stoppa i linserna och sminka mig :) Sen så är problemet, vad ska jag göra idag? Jag har absolut inget planerat och jag vill inte att det ska bli en hemma dag. Känner inte riktigt för att bara sitta hemma! Våran resa till grekland blev inställd, hitta inga biljetter men sen så skulle vi till kroatien men nej nej säger pappa för han orkar inte betala för att resa denna sommaren så ett varmt land får hända nästa lov. Men gissa vad vi ska göra nu? Vi ska köra antingen till gotland eller öland (fråga mig inte vrf) och pappa säger att det kommer bli kul, så vrf inte hänga på :) Han sa också att han skulle boka hotel och sånt skit för att kunna åka till legoland i danmark nästa vecka, vet inte riktigt om han kommer göra det idag, men vi ska till legoland! Haha :D
Louise svara din fucking telefon! :o

Mina skor ♥

Som ni alla vet så ÄLSKAR jag verkligen skor och jag har exakt 12 par skor! Det kanske låter lite för er, men det är mycket för mig. Mina skor är det bästa med mina outfits ibland, jag tror jag gillar skor mer än vad jag gillar kläder och sånt skit :o Men vad ska man säga? Skor= B Ä S T när det kommer till Sara Monemi :)

The empty space is for my normal black ballerina :)

Back från sara!

Tjena mellan bena! Nu är jag hemma från sara! Vi hade det jätte kul. Först så snacka vi lite sen så åt vi mat och efter det så ville hennes systrar åka och hyra film, så vi satte oss i hennes syrras bil och körde till film tajm! När vi kom hem till henne så kollade vi på yes man (ja, jag har sett den men ändå :)) och så åt vi massa, massa chips och godis! Mys var det :) Men i mitten av hela filmen så somnade hennes ena syrra marjam och efter ett tag av sovande på soffan ramlade hon ner och fortsatte att sova på golvet, hahaha, snacka om att vi skratta!
Hur var eran kväll?



Sara ville inte vara med på bild :(

Puss, nu drar jag

Nu åker jag hem till sara, hörs ikväll! :*

Vad ska man skriva?

Jag har absolut ingenting att skriva om! INGET! Det ända jag kan tänka på är om vi kan få tag på några sista minuten biljetter som åker till grekland! JAG VILL VERKLIGEN DIT!!!! Men om vi inte åker till grekland under detta lovet kommer det säkert hända nästa lov :) Men nej, nu ska jag sluta snacka om grekland för om det inte händer så kommer jag bli ledsen, haha. Jag har inga bilder och jag har inget att skriva om så jag tar nog och sminkar mig nu. Jag vet att det är för tidigt men jag har inget annat för mig så vrf inte :) Det har också regnat hela dagen! Det regna när jag vakna, det regna när jag kom ut ur duschen och det regnar nu, kan det aldrig ta slut? Verkar som att det bara blir mer och mer regn :(

Idag:

Planerna för idag är att jag ska bara vara hemma ända tills klockan blir sju och då drar jag ut för att åka hem till min kompis sara :) Det kommer bli kul, as längesen vi umgicks! Just nu så har jag duschat och fixat mitt hår. Men jag ska snart ner för att dricka lite banan milkshake som mamma gjort, MUMS. Måste skaffa lite bilder också! Har inga mer bilder att lägga upp, eller jag har ju bilder på mig men det är ju inte kul om bara jag syns :)

Glad morgon!

Nu är jag vaken och det känns bra att jag inte sov längre! Jag fick också reda på att jag ska kanske åka till grekland på söndag! Men det är bara ett kanske för pappa kanske måste jobba, han måste alltid jobba! Men om jag inte åker till grekland så kommer jag kanske åka ut med louise båt, om hon vill ha med mig :) Åhhh! Jag vill verkligen till grekland! Hoppas att pappa inte jobbar! Hoppas, hoppas! Men jag ska inte börja snacka om det ifall det inte händer, jag får reda på ikväll om vi åker och då kan vi snacka om det :)
Hörs snart igen, ska hoppa in i duschen :*

Röda naglar

Målade nyss klart mina tånaglar röda och nu måste jag gå vidare för att måla mina naglar röda, hihi. Idag så har det vart en bra dag faktist även om jag bara var ensam. Det var skönt att jag äntligen kunde bara vara hemma själv och göra exakt vad jag ville haha :) Detta blir nog sista inlägget för idag. Jag ska nog bara vara inne på msn och sen ska jag kolla på en film och sova :) Jag vill sova tidigare idag så att jag vaknar runt elva tiden, vill inte att hela min dag ska vara slösad som idag ju! Imon så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag skulle vart med louise tror jag men är inte säker om det händer så jag kanske är med sara om hon kan. Vi får väl se!
Hörs imon, pussar :*

Bajs på vädret :(

 Än så länge har jag ätit frukost, duschat, fixat mig, ätit mat och spelat lite sims :) Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, haha, får la ta och hitta på ngt. Men jag måste bara säga usch på vädret! När jag vaknade vid tre hade det redan börjat mörkna, och nu så är det jätte mörkt! Det är nästan som vintern, när allt blir mörkt snabbare. USCH! Jag hoppas verkligen att solen kommer snart, varför kan det inte vara soligt länge i göteborg? :(

Jag vill att solen ska komma!!

Vaken...nu!

Varför måste jag vakna så sent? :o Jag la mig rätt tidigt igår men ändå så vaknar jag NU! Aja, det finns inte mycket att göra åt saken, haha. Idag så ska jag inte göra ngt spciellt bara vara hemma och ta det lungt typ. Men nu ska jag gå ner och äta lite frukost så vi hörs senare! pussss

Pussar!

Nu ska jag kolla på en serie och sen sova! Imon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vill hitta ngn att vara med, ngn jag inte vart med! Det kan bli lite tråkigt att umgås med samma människa ibland även om man älskar människan, haha. Men vi får se hur det blir, jag kanske bara stannar hemma längesen det bara var jag, ensam hemma! Det kan faktist vara bra lite då och då :)
Hörs imon, godnatt ♥

Bye bye gäster!

Nu har dom åkt! Under slutet innan dom åkte blev det faktist kul, så det var bra att allt slutade roligt :) Just nu så ska jag byta kläder till mjukis byxor och ngt linne, orkar inte med mina byxor! Jag spillde passionsfrukt på dom haha och sen så spillde jag körsbärs grej på min tröja, hoppas att det går bort! Louise a message for you: Nu är det jag som spiller istället för dig, så jag borde aldrig säga ngt om det till dig! Haha :) Maten vi åt idag var lax med ris och så fanns det nya, fräscha räkor som vi hade fått av grannen, han är nämligen fiskare haha! Men det var gott, älskar räkor! Hihi.

Det var kul, men nu är det BORING

Nu sitter jag på min så kallad "säng" och bloggar för er :) Det blir ingen dagens outfit för jag har fula kläder på mig idag, ni får se min outfit imon. Min mammas kompis är här med hennes barn ryan (11) och parissa (15). Dom kom hit för typ en vecka sen för att hälsa på deras syster (mammas andra kompis) och dom tänker stanna i sverige i typ en vecka till (tror jag, är inte säker) men sen blir det tibax till seattle för dom :) Det var kul först, jag och parissa satt och snacka, spelade wii, hoppa på studsmattan men nu helt plötsligt så orkar jag inte mer, det är liksom B O R I N G! Men det blir ju så, kul först och sen tråkigt. Måste dra ner nu till gästerna så vi hörs senare pussss :*

Fixad och klar!

Louise kom förut för att hämta alla sina grejer och när hon stack så sminka jag mig. Det är så himla jobbigt att sminka sig ibland, tar så lång tid! Men nu är jag klar! Bild på dagens outfit kommer senare hoppas jag! ;)


Stress

Idag så vaknade jag runt ett av att mamma kom in och sa att vi skulle få besök om en timme. Så jag flög upp ur sängen och duscha, fixa mitt hår och jag har precis städat klart i mitt rum :) Jag tog bort madrassen som gjorde sängen till en dubbelmadrass, den får komma tibax när louise kommer tibax! Men iaf, när jag hade stressat med att fixa allt och sånt så kommer mamma och säger att dom kommer runt 4-5 tiden! ORKA.
Nu ska jag sminka mig och äta frukost, hörs senare
puss :*

Tummen upp&ner

Asså jag har inte orkat med att göra tummen upp&ner varje måndag som ni kanske märkt. Så jaa det får komma när jag har ngt att hissa och dissa :)

Tummen ner till sony ericsson!
USCH, FY, BLÄH! Jag hatar verkligen sony ericsson mobiler, dom går bara sönder! Jag har haft tre sony ericsson mobiler på kanske lite mer än ett halv år och det är inte normalt att ha så många mobiler på så lite tid ju. Min första mobil gick sönder för att det ville mig ngt, min andra mobil tappade knapparna och skärmen dog men det värsta är att det inte gick att smsa eller göra ngt med den efter ett tag! Nu så har jag en sony ericsson w890i och tro mig, först är den bra men sen så blir den dålig. Min har börjat stänga av sig när den vill och det är absolut inte normalt för en mobil! BLÄH PÅ SONY ERICSSON! Om ni vill ha en bra mobil så borde ni testa nokia eller samsung, men helt seriöst är nokia dom bästa, går aldrig sönder!
Mina mobiler: Trean har jag nu.



Tummen upp till GA.MA laser plattång!
Varje gång jag plattar mitt hår så använder jag min laser plattång från ga.ma. Den är verkligen bra måste jag säga :) Förut när jag använde en annan plattång så blev mitt hår puffigt och inte rakt men nu när jag använder ga.ma laser så blir mitt hår rakt och fint. Det är verkligen ngt jag tycker ni borde använda! Hahah gud det låter som att jag gör en reklam, men aa tummen upp till ga.ma laser plattång! :)

Helt okej dag

Nu är jag hemma! Vaknade för att louise väckte mig (hon skulle till sintan fööör tidigt! BITCH, haha skoja) och sen efter det var det bara att fixa sig, platta håret och åka med mamma och sophie till mammas kompis. Där fyllde mammas kompis son år, så vi firade honom och jaa nu är jag hemma :) Dagen har varit helt okej, men lite tråkig måste jag säga...
Hörs senare, pussss :*

Natt :*

Nu har jag precis ätit flingor så nu ska jag sova! Louise ligger redan och snarkar i våran dubbelmadrass (haha) så jag kan inte sova på direkten, måste ta bild och visa hela världen hur hon ser ut när hon sover! Haha skoja bara, men pusss och natt :*

INTERNET FUNGERAR!!!!!

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT för dålig uppdatering men internet börja fungera idag!

FREDAG (EFTER JAG VAR I PAPPAS JOBB): Efter att jag hade uppdaterat från pappas jobb drog jag och louise till heden för att kolla på gothia. Det var väl helt okej, vi satt bara där och snacka (kolla inte på fotbollen, föör tråkigt) men sen efter det så drog jag, alex, elliot och adrian till donken för att äta. När vi skulle till donken gick vi förbi gothia ledet och guuud! FY FAN va äckligt! Massa äckliga johnnyboys och fjortisar, jag spry! Men iaf, efter att vi ätit och sånt skit drog vi till valhalla (stav fel?) för att kolla på max när han spelade i semi-finalen i gothia! Han mötte norge och vann! :D NORGE SUGER! Efter det så drog vi till bion för att möta mamma och sophie, vi kollade på harry potter och jag älskar dom filmerna! Filmen var inte den bästa HP filmen men den var ändå super duper bra! :D ♥
LÖRDAG: I lördags drog vi till ljungkile (louise har bott hos mig i typ tusen dagar nu, hela hennes liv är hos mig nu haha, kommer hon åka hem ngn gång? Hoppas inte det! Haha <3) hem till en utav mina kusiner, det var kul :) Vi åt mat och spelade massa spel haha. Men innan vi drog till ljungkile så åkte jag och louise till gamla ullevi för att kolla på max när han spelade i finalen mot ett annat norskt lag, max spelar i ÖIS. NORGE SUGER! Dom spelade super bra och sen så vann dom med 7-4!! Nu är min kompis max och hans lag bäst i hela gothia (kanske världen, kan inte sånt) i fotboll i åldern pojkar 15! :) Det var det ända viktiga som hände i lördags, jag hoppas att jag aldrig blir såhär efter i uppdatering, lite jobbigt är det! 
IDAG: Idag så har jag och louise inte alls gjort mycket. Vi vaknade runt ett, kollade tv, laga mat, kolla tv, spela spel, kolla tv, åt mat. Haha aa samma gamla vanliga :) Men jag uppdaterar senare ikväll igen, pusspuss :*


Max är bäst :)

ÖIS laget!

Vinnarna! NORGE SUGER!

Stolta vinnare! <3

ÖIS hörna, det fanns mera människor som hejade på dom men det var den exakta hörnan :) Hihi


Hitta inte den riktiga postern.

Sitter i pappas jobb

MITT INTERNET ÄR FUCKAT!! :@

Igår efter att vi hade packat och tvättat klart drog vi hem till mig, åt pizza, spelade mario och så sov vi :) Nu så sitter jag i ett rum i pappas jobb och bloggar för er. Hemma kan jag inte blogga så jag gör vad som helst för att hitta en dator med internet! Efter att jag har bloggat här så ska jag skaffa pengar och plåster så att jag och louise kan dra bort till heden för att kolla gothia. Det har hållt på i en vecka nu men vi har inte kollat på det än, gud vad vi suger! Ikväll så ska jag, familjen och louise gå på bio för att se den nya harry potter! FAN VAD JAG LÄNGTAR! Harry potter är dom bästa filmerna asså :) Bloggar senare ikväll,
pussssss :*


Tvättar och packar

Nu sitter jag hemma hos louise :) Vaknade 11, duschade och fixa mig sen så drog jag, louise och mamma till opal för att jag skulle fixa mina bryn, hihi. Skulle också tagit hål i örat men det blev inte av för vi var tvungna att åka snabbt hem till louise, så det får bli en annan gång tyvärr :( Annars så har jag och louise bara tvättat våra kläder och louise har börjat packa hennes skit. På lördag smäller det! Då åker vi bort från allt! Längtar såååå!

Mitt hem: USA

Nu är jag hemma från focus, vi köpte 6 burkar vanilla cola, en låda cherry coke (12st i), 6 lådor av mac&cheese, doritos chips och fiskar som är goda (dom smakar ost eller ngt, haha). Vi var inte i focus så länge typ 10min sen så när vi skulle dra var vi tvungna att åka till sjukhuset för att en nära vän till oss hade dött :( Jag vill inte snacka om det för då kommer jag börja gråta igen, men det var as sorgligt och jag grät som in i sjutton :(
Jag kanske bloggar senare ikväll, pusss

Min underbara "säng"!

Nu kom jag nyss ut ur duschen, och nej jag har inte duschat i typ en och en halv timme! Efter att jag skrev det senaste inlägget (innan detta) började jag att städa mitt rum :) När louise kommer hit så blir det verkligen en svinstya! (haha, skoja bara babe) Men iaf, jag städade mitt rum som sagt och när jag hade dammsugit och slängt massa skit blev det dax för att flytta tibax allt och så smart som jag är bestämmer jag mig för att flytta tibax min säng när louise och massa andra saker är på den. Så ja, jag drar min säng och ena benet går av :)

Resultat:
INGA BEN PÅ SÄNGEN! Lagt till två madrasser bredvid och det blev en dubbelsäng (typ) så nu har jag en stooor madrass-säng och så kan jag och louise kolla på film och mysa!

Ändrade planer...igen

Hahahaha, jag ska aldrig skriva ngt i bloggen om jag inte vet för säkert att det ska hända. Jag och louise åker hem till henne imon för att packa för vi orkade inte åka ngnstans idag. Men idag så ska vi för säkert äta subway till lunch och efter det ska vi åka till ica focus med mamma för att köpa massa vanilla cola och mac&cheese! *MUMS* Elliot sa också igår att vi skulle göra ngt idag med honom och alex men jag vet inte riktigt om det kommer hända. Jag snacka nyss med dom och ingen vet vad vi ska göra så vi får se om vi orkar träffas senare idag ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen, pusspusssssss

Ändrade planer...

Idag så vaknade vi nu istället för att vakna 10 så vi ändrade våra planer!  Snart så ska jag och louise upp ur sängen för att äta, duscha och fixa oss. Sen när vi är klara ska vi åka till louise så att hon kan packa och det är hos henne vi ska tillbringa dagen, ända tills min mamma kommer och hämtar oss :)

Dagens outfit



Bara för att jag älskar mina skor! ♥
Svart linne med nitar, köpt igår.
Gråa jacka, köpt igår.
Gråa shorts, köpt förra månaden.
Svart liten väska, köpt förra året.
Underbara skor, köpt förra vintern.

Alex vann!

Jag kom "nyss" hem från elliots hus, louise hängde med såklart. Vi har kollat på alex match (han vann btw! WOHOO!), dratt hem till elliot med tunde och sen köpt glass när tunde åkt hem och alex kommit :) Jag vet inte riktigt om ni fattade hur jag förklarade dagen för er men jag orkar inte bry mig. Imon ska jag och louise vakna 10 eftersom vi måste direkt hem till louise innan hennes föräldrar åker iväg med båten. Louise och jag måste hämta resväskor och packa ner louise kläder för vi ska nämligen åka till hennes föräldrar i båten på söndag morgon!! Äntligen fungerar din båt baby :* Efter att vi har vart hos louise åker vi nog hem till mig, lämnar sakerna och drar ut till heden för att kolla gothia (kanske det sista om louise orkar, hihi).
Men nu vet ni lite om idag och imon, hörs senare pusspussssss

Video inlägg

Börjar dagen med ett video inlägg. Videofy.me suger så det får bli snett :)
Idag så ska jag och louise inte ta hål i örat btw, det får bli på torsdag. Men vi ska snart ut och kolla på alex match och efter det så vet jag inte riktigt vad som kommer hända.

wiho!

Nu så ska jag och louise lugna ner oss lite för vi måste sova! Imon så ska vi vakna och ta hål i öronen innan vi drar vidare till alex match :) Jag har redan två i mitt högra och ett i mitt vänstra men jag vill ha fler! Det ska bli tre på högra och två på vänstra, hihi. Men vi hörs imon då, pusss :*

Mitt hår

Idag så sitter jag och louise och sorterar hennes påsar (haha fråga inte) och sen helt plötsligt kommer hennes syrra in och frågar om hon får fläta mitt eller louise hår, jag säger ja och resultatet blev super coolt!
Tack alexandra för mitt coola hår :)



Plaggen

Hejhej! Nu är jag hemma. När vi var hos louise så gjorde vi inte så mycket men sen runt åtta drog jag, louise och hennes mamma ner till havet för att kolla på deras nya båt och den är as gullig! :) När vi var där nere så satte vi oss i båten också och då började vi snacka om allt möjligt typ, det var mysigt faktist. Men sen så kom mamma och hämtade mig och louise och då drog vi hem till zhobin. Vi var där en liten stund och spelade lite gta, need for speed 2 och tecken och sen så nu är vi hemma hos mig. Fick också reda på att jag och louise ska ut med båten på en lååång semester med hennes föräldrar, men mer om det sen ;)

Detta är vad jag köpte idag:

En söt kofta från zara; 129kr

Favoriten, en underbar jacka från zara; 399kr

Ett fint svart linne med nitar från zara; 200kr

En svart bh som är multiway. Man kan ha den på tre olika sätt, lindex; 179kr
En ny mascara (ett måste), h&m; 155kr


Jag är super duper nöjd ♥

Snabb shopping

Jag och louise vaknade 12 och sen så fixa vi oss och drog till kungsmässan! Vi var där i typ 2 timmar och gissa om jag blev glad efter det :) Köpte en jacka, ett linne, en kofta, en bh och en mascara! Efter att vi vart där så tog vi bussen direkt hem till louise och nu så har vi precis rensat hennes garderob så vi sitter och väntar på maten. Mamma kommer och hämtar mig sen ikväll och då får ni se bilder på vad jag köpt.
xoxo

Video inlägg



Dagens outfit också :)

Hos nina

Hejhej alla underbara läsare! Just nu så sitter jag hemma hos nina med louise och nina (såklart). Vi har inte gjort så mycket eftersom vi kom fram för 30min sen. Jag bloggar senare när jag kommer hem för vi ska dra ner till lokalen nu :)
pussar :*

Baksmällan + Dagen (lite)

Nu är jag hemma! Filmen var väldigt rolig faktist, mycket bättre än vad man tror så kolla gärna på den :) Jag tänker inte förklara lite av filmen för er, jag säger bara vad jag tycker om den så får ni se den om ni vill sen, vilket jag tycker ni borde göra som sagt. Min dag har bara vart lite shopping (vilket ni redan visste), hemma hos louise, bio och sen nu sitter jag i mitt egna rum och bloggar för er. Jag tror nog att jag och louise ska ta och sova tidigare idag, så att vi inte sover bort dagen. Imon så ska jag träffa nina efter två ngn gång, längesen vi såg varandra. Louise kanske också hänger med men hon är inte säker så jaa vi får väl se :)

Jag träffade söta emma på bussen när jag skulle till stan. Det var kul att vi kunde snacka lite, hoppas vi träffas igen under sommare ♥


Mitt söta linne som jag köpte!
ZARA; 129kr ♥

Framifrån

Bakifrån



Hemma en snabbis

Just nu sitter jag hemma hos louise (mitt andra hem) och väntar på att tiden ska gå så att jag, hon och alex kan åka och träffa elliot och thomas så att vi kan gå på bio. Vi ska kolla på baksmällan och det kommer säkert bli kul kul kul :) Idag så var jag ju i stan och jag köpte faktist ngt! Ett linne från zara, det är så sött, bild kommer senare ikväll. Men jag och louise ska shoppa vidare på måndag och då kommer det vara massa kläder att visa hoppas jag! Men nu måste vi dra vidare till bussen, pussss.

Glömde visa bruno postern också, inte att det är viktigt men ändå. Så här kommer den :)



Dagens outfit

En snabb bild sådär, kommer mera bilder senare :)

louise här!

sara bad mig att göra ett litet inlägg för henne för att hon hinner inte det. så nu är jag här och berättar lite om varför Sara inte kan blogga nu och vad hon ska göra idag! just nu står hon och har panik över vad hon ska ha på sig och för att alla byxor är för stora! jävla smalis... Men idag iaf så ska hon göra typ samma som mig, om ni har läst min blogg så vet ni! men annars så ska hon in till stan och shoppa loss med alla sina pengar! hon är faktist ganska så rik nu asså.. Men ja that was the story! hon önskar er alla en super bra dag och hon uppdaterar mera när hon kommer hem ;D

Kvällens outfit

 
Ansiktet blev som det blev...

Här ser man vad jag hade på mig bättre, gullig tröja eller hur? :)

HAHAHAHAHAHA

Nu är jag hemma! Haha jag och louise trodde bion började 10 över nio men nej, nej det ska börja halv tio! Filmen var exakt en och en halv timme och gud vad vi skrattade! Den var väldigt, väldigt, VÄLDIGT äcklig men det är ett måste. Ni behöver inte se den på bio, för det är ett slöseri med pengar, ladda ner den ;) När vi skulle köpa drickor och popkorn så bestämmer vi oss för att köpa en super-size cola, HAHA, louise fyllde på hennes så mycket så att colan stack ut från sugröret! GUD louise, du är så söt ibland asså.

yummy, yummy in my tummy :)

Brüno, nu är det dax!

Nu åker jag till bion för att möta louise, det blir popkorn istället för godis. *MUMS*
Hörs senare ikväll, pussss

JAG SUGER!

Helt seriöst, jag suger mer än allt på att uppdatera min blogg! Jag ville uppdatera sen lääängesen men tyvärr så kunde jag inte :( Men nu är jag här och jag ska skriva många inlägg varendaste dag!

ONSDAG: Jag skulle ju ut och shoppa med louise men det blev inte av för vi båda ville olika grejer så jag sa vi ses en annan dag, men tro inte att min dag var förstörd för att shoppingen inte blev av :) Istället för att åka till stan hämtade mamma mig och jag, hon och sophie drog till kullavik för att hälsa på några kompisar. Vi stannade där under hela dagen och sen så sov jag och min syrra över. Under dagen så umgicks jag med micha och hans storebror björn var med då och då. Vi gjorde inte så mycket, vi spelade basket och så kollade vi på tv och massa sånt skit. Men vi umgicks med sophie och jesse lite också men det var för att vi var tvungna, haha. Det var en kul dag :)
TORSDAG: Igår så skulle jag åkte till skarasommarlan med mamma, sophie och michas familj men istället så drog vi till lerums vattenpalats. Det rengnade ju så vi kunde inte dra till sommarlandet :( Men vi badad massa och det var kul och sen efteråt kom micha, björn och jesse hem till oss. Björn åkte hem men micha och jesse sov över och på kvällen satt jag och micha upp och kollade på good luck chuck och parfymen (mycket sjuk film! :o).

Nu, idag så har jag inte gjort så mycket. Vaknade av att mamma väckte mig (ORKA). Sen så har jag bara duschat, fixat mig och massa sånt. Just nu så sitter jag och micha och spelar lite super mario (hihi, det är bäst!). Men sen runt åtta ska jag dra mot stan för då ska nämligen jag och louise köpa godis och kolla på brüno :) Så vi hörs senare innan jag drar och ikväll iaf. PUSSSPUSSS :*

Shopping, nu kommer jag!

Nu drar jag till stan för att shoppa och fika med bästisen, pussar! ♥

Snabbt inlägg

Det blev ingen bio, det sket sig, ska gå under helgen kanske. Satt ute och myste med kusinen och min lilla syrra istället. Nu så kom jag hem från att ha skjutsat hem min kusin och moster. MÅSTE KISSA!!!

Bio idag

IGÅR: Igår så gjorde jag inget speciellt. Jag vaknade runt 10 för att louise ringde mig och sen så var det dax att duscha, fixa mig och dra iväg till emma och elvira. Så jag barnvaktade hela dagen igår och jag sov över där. Jag och louise är bästa barnvakterna asså, sitter och kollar film medan barnen är hos grannen! :)

Nu så sitter jag och kollar på room raiders med min kusin, kian ni vet :) Jag var tvungen att lämna louise med barnen eftersom min kusin ville komma hem till mig, så ja nu sitter jag här som sagt. Ikväll så ska jag, kian och sophie (bara för att hon måste vara överallt) åka och kolla på lite bio. Vi ska kolla på snuten i varuhuset och jag vet inte riktigt om den är bra, så vi får hoppas! Nu ska jag nog äta lite mat och sen får jag ta och sminka mig.
pussssssssss

Får ta och bli glad

Visst jag är ledsen men jag kan väl blogga ett till inlägg för er. Nu ska jag sitta och äta framför tvn medan jag sitter och kollar på keeping up with the kardashians och sen så börjar kendra. Hihi, man får väl ta och bli glad, även om livet kan suga.

Hitta ingen bra bild på the kardashians.

Livet suger ibland

Hejhej sötnosar nu är jag hemma! :* Efter att jag blev upphämtad av pappa från barnvaktningen drog vi hem så att jag kunde byta kläder. Sen när jag hade valt lite bekväma kläder drog vi med bil hem till en super nära familje kompis. Hon har nämligen fått cancer och är döende, det är så hemsk! När jag var liten var vi hos henne hela tiden typ, hon var som en farmor för mig eftersom att jag inte haft ngn och nu ska hon dö. Jag är as ledsen, snacka om att jag grät i typ två timmar eller mer, när och efter jag hade sett henne, asså gud :(
Nu vill och orkar jag inte blogga mer för er idag, jag skiter i om det är dålig uppdatering också. Så ha en bra kväll och ja, om ni tycker era liv suger tänk på dom som verkligen behöver hjälp.

Badat, grillat och haft det skönt!

Igår direkt efter jag hade laddat upp video inlägget hos louise kom alex, elliot, adrian och tunde hem till louise. Vi alla gick ner till klipporna nära louise hus och badade massa och grillade massa korv! Senare mot kvällen drog adrian och tunde men jag, louise, alex och elliot stannade vid klipporna lite men sen runt nio gick vi tibax till louise. När vi var hos louise så duschade alla såklart och sen så bestämmde vi oss för att kolla på kill bill 1 och american history x (gud va sorglig american history x är!!!). Efter filmen så hände det inte så mycket, vi snackade lite och sen så gick alla och la sig runt 4 :) Nu är jag hemma hos emma och elvira, för jag och louise ska nämligen barnvakta idag, imon och i övermon. Louise ska sova här alla nätter men jag sover bara här imon, så vi hörs när jag kommer hem idag.
Jag älskar havet btw, en utav dom bästa sakerna! ♥

Video inlägg

Ett video inlägg från barnvaktningen :)

Massa barn igår

Asså fy vad jag suger på att blogga! Men det är ju sommar och jag har massa annat skoj att göra. Iaf, igår så barnvaktade jag och louise från kl fem tills idag på morgonen. Det var fem barn, emma, elvira, sophie, stina och nils haha :) Jag tog inte många bilder, men jag tog lite bilder iaf, så det kommer kanske två? Och jag har ett video inlägg som ni får se senare. Men barnvaktningen gick super bra och både jag och louise tjänade 300kr var! :) 

Min älskade tomat <3
Äter tomater varje dag! Det är ngt med dom, så goooda! hihi

Fyra av barnen, elvira var inte med på ngn bild :(

Transformers 2

Igår så var jag ju på bio, tog faktist inte några bilder alls men det var kul! Jag hade på mig en liten sommarklänning och mina vit/svarta pumps så jag kände mig jätte fin, haha :) Först så träffade jag ju louise utanför fyra gott (godis ställe) och då köpte vi massa godis och sen så drog vi vidare för att ta vagnen till pappas jobb. Vi stannade där i typ 30 (eller mer) minuter men sen så ringde elliot och sa att vi var tvungna att komma till bion och då gjorde vi det. Vi kollade på andra transformers filmen och jag tyckte faktist att den var bra. Filmen var mycket lik den första men ändå på ett bra sätt. Jag vet inte riktigt vilken jag tycker är bättre så jag säger såhär, båda är lika bra! Men ni måste faktist se båda filmerna, det är ett måste ;)


Godis+Bio= Here i come!

Jag har precis valt kläder och sminkat klart mig. Snart så måste jag springa iväg för att hoppa på bussen, så vi hörs sen när jag kommer hem! Jag hoppas att det blir massa bilder också :)
pussssssss

Ingen louise nu

Jag var nyss ute med mamma och sophie. Eller vi skjutsade louise till torget så hon kunde åka hem och sen drog jag, mamma och sophie till ett speciellt sjukhus. Vi skulle besöka en jätte bra kompis till min mamma och våran familj men sen när vi kom fram låg hon och sov så vi åkte hem igen. Nu sitter jag ju och bloggar för er men samtidigt så fixar jag mig. Ska nämligen träffa louise i stan kl 8 (tror jag) och sen ska vi köpa godis. Runt 9 ska vi på bio och kolla på transformers 2, elliot fyller år så vi ska ut och fira honom genom att gå på bio. Det är inte bara vi som kommer vara där såklart, elliot har ju hans andra kompisar som också kommer :) Men jag ska fixa mig vidare (kan man säga så? haha) nu. PUSS :*

RSS 2.0