Ses imon

Nu ska jag ta och lägga mig. Imon är det prao och jag behöver bara vakna 8:30 för jag ska praoa på dagiset 10sek från mitt hem kl 9:00 :) Helt soft att praoa på ett dagis, mjukis eller leggings varje dag plus bulle eller toffs i håret. Helt soft! Men jag snackar om min dag idag imon, hörs på morgonen! PUSS:*

Dagens outfit & Hejdå!

Nu ska jag sminka mig och sen ska jag åka till liseberg. Jenny kunde inte så vi tar med oss tunde, efter att ha frågat alla som vi visste hade guldpass. Så vi får se hur det blir ;)
Idag har jag på mig svarta shorts; GINA, svart linne: GINA och en gul tröja som jag fick från min kusin. Har också accesoarer (stav fel?) från SISTERS+BIANCO och sen har jag svarta ballerina från BIANCO. Orkade inte bry mig vad jag skulle ha på mig så det blev ngt skönt och okej-looking, så jag ser soppig ut idag i outfiten (aa).
Men vi hörs sen när jag kommer hem :*

Fick bli en snabb bild, är stressad!!

Sista för dagen

Detta blir sista inlägget för dagen, för jag orkar inte mer idag. Imon ska jag till liseberg med nina, antonia och jennifer och jag tror det kommer bli massa kul! Alla vågar åka allt och jaa, det kommer bara bli kul. Men om jag ska vara ärlig längtar jag mest till ben&jerry caféet! Sorry girls, but its true (a). Gud jag känner mig tjock nu, ska bara köpa två milkshakes imon inte köpa för så mycket som förut, hehe. Men ja, vi hörs imon innan jag åker och imon kommer jag ta kort so be ready!
PUSS och NATT :*


Så brun är jag gemfört med Iman! HAHA Iman feel the pain! :)

Alla spelar wii

Jag solade i ungefär en och en halv timme sen så orkade jag inte mer (a). Men imon ska jag vakna kl 12 när solen är som starkast och sen ska jag dirket ligga och sola i en lååångt stund, det lovar jag er! Jag blev faktist lite brun idag så jag hoppas att jag blir brunare imon hihi :)
Just nu sitter alla uppe vid tvn och spelar wii spel, haha. Det är faktist kul om man är många. Men nu måste jag gå för det är min tur! Så vi hörs sen, PUSS :*


Btw, jag testade för att se hur gammal jag var i wii sports och gissa vad? Jag va 48 år! :o Gud vad dålig jag måst vara asså, HAHA.


Sola

Jag tog nyss på mig en lila bikini och så ska jag ut och sola på balkongen :)
Wish me luck, hoppas att jag blir brun!

Äntligen, WIHO!

Äntligen har vi fått vårat bygglov! Om exakt två veckor kommer gubbarna och börjar bygga.
Hejdå Svinstia, Hallå Lyxvilla! hihi ;)

Dagens outfit

Kom nyss ut ur duschen och har precis tagit på mig och fixat mitt hår. Det är verkligen underbart väder ute, äntligen kan man gå barbent på riktigt! Idag så ska jag bara vara hemma och så sa mamma att vi ska bjuda hit några familje kompisar. Vi kommer nog bara vara ute idag eller ngt! Jag som bara ville slappa idag, och göra klart dom tre sista läxorna! Men men det kommer bli kul ändå :)
PUSS :*



Det här ska jag ha på mig idag :)

Natt alla söta

Nu blir det kväll och gissa vad? Då ska sara ligga i sin säng och smsa eller snacka i tele. Det är nog tidigt att gå och lägga sig för att vara helg men jag måste sova!! Är as trött, har gått och lagt mig tre varje dag fram tills nu. Så det ska bli skönt med helg, hoppas jag :)
PUSS och NATT ♥


En rolig bild på mig och louise, haha!!
Checka in våra ögonfransar ;:

HAHA klockren bild, eller vad tycker du louise? :D
En blek fot, vems kan det vara? :o

Var bara tvungen att ladda upp lite skoj bilder, bloggen har vart så tråkig på sistone. But I know you still love me :*

Ute med barn

Jag har precis vart hos grannens 1åriga tvilling barn. Dom heter milton och melker och är as söta! Så små och gulliga! Jag var bara ute med dom, det är ju så varmt så varför inte? Jag fick också reda på att det ska vara varmt heeela helgen. Gud va skönt! Idag hade jag på mig mina trasiga byxor med en svart långarmad tröja, och det misstaget får jag inte göra under helgen då. It was too warm!
Men nu ska jag kolla Disney Channel med syrran (aa) HAHA


Varm dag :)

Ja, då var det blogg-dax, hihi :) Hur har eran dag varit? Min har vart super! Under skoltid så var det tråkigt så jag tycker vi skippar det men sen efter skolan blir det ju alltid roligt! Så efter skolan var det bakesale för 7an så då tvingade sintan mig att köpa kakor såklart, så jag köpte en choklad pudding med kiwi och lite kladdkaka. Efter det drog vi oss vidare till torget för sintan skulle nämligen köpa blommor åt louise syrra som tar studenten idag, Grattis säger vi till henne :D Så sintan köpte sina blommor och sen drog vi oss vidare till hemköp för att köpa tuggummi, och när vi var påväg dit träffade jag en kompis som också heter sara. Vi snackade lite och sen när vi var klara med allt i torget gick vi ut för att sätta oss på en bänk. Vi väntade i typ en timme och 20 min på bussarna och sen när dom kom stack sintan till louise och jag drog mig hemåt. Det har vart min dag hittills, och jag tycker att den har vart bra även om det inte låter som att mycket har hänt :)
Det är också as varmt väder ute så man borde passa på ;)
Aja PUSS så länge :*

Hemma nu!

Jag kom nyss hem från det lila kalaset. Vi gjorde inte så mycket fakist men ändå var det kul, haha. Maten var underbart god! Dom vuxna var för sig själva och vi "barn" var där uppe och spelade playstation typ hela tiden. Men på slutet innan vi stack hem spelade vi ett familjespel, typ ett kort spel som var att man skulle svara på frågor och få poäng. Det var kul men jobbigt. Men som sagt nu är jag hemma och ska snart sova, har matte prov imon måste ladda mig för det! haha. Det blir tyvärr inga bilder som jag lovade för det finns bara bilder på dom vuxna och det blir tråkigt. Men här kommer dagens outfit, de gillar ni va?


Svarta byxor: BIKBOK
Tröja: GINA
Armband: BIANCO

Det fick bli en snabb bild, hade inte så mycket tid!

Litet kalas, hihi

Hejhej bloggen nu hör jag äntligen av mig! Just nu är jag hemma hos zhobin för att hans mamma fyller år. Hon kom precis hem och vi överraskade henne med att ropa grattis. Det är inte en sån stor persisk fest grej utan bara jag, zhobin, min syrra, min mamma och en av hennes och zhobins mammas kompis. Mamma och alla andra håller på att laga mat där nere, jag tror det bli pasta men räkor och grönsaker? Får väl se när det blir dax, och jag spelar playstation med zhobin haha. Jag har tagit bilder så det kommer några när jag kommer hem ikväll :)
Hoppas att ni har en underbar dag och har massa skoj! PUSSAR&KRAMAR :*

Nu ska jag dra för natten!

Godnatt sov gott gullungar! Nu ska jag sova "tidigt" haha, eller vi får se ;)

längtaaar!

Gud vad jag längtar tills jag får ta studenten och ha min bal! Idag efter skolan stack jag och louise till stan, vi åt på donken en snabbis och sen var vi tvungna att dra. Hade lite matte lektion och sen drog jag och louise till fyra gott för att köpa godis. När vi kom tibax från fyra gott (till pappa) var vi tvungna att dra till poseidon (stav fel) för att träffa louise syrra och mamma. Hennes syrra skulle nämligen på bal! Ni skulle sett hur fin hon var! Helt underbar, finaste av alla faktist! Så jag hoppas att hon har en rolig kväll, haha.
Men nu måste jag dra. Jag hade på mig mina nya shorts idag btw. PUSS :*

PUSS

Nu ska jag testa migsjälv och se om jag klarar det, tror jag kommer få G eller VG faktist beror på om läraren har gjort cp prov. Hon gav ut en grej om vad man skulle veta för provet exakt och om hon inte följer det så kommer jag klaga! Men efter det ska jag sova så jaa vi hörs imon då! PUSS :*


'

Du tror dig för mycket...
Du är inte perfekt...
Du är inte bäst...
Du är en normal människa precis som alla andra...

jag? plugga förut? knappast!

Hahha, som jag sa i förra inlägget skulle jag börjat plugga men jag gjorde matte läxa istället och sen kollade jag på tre avsnitt av weeds. Men NU ska jag börja plugga och det är helt sant faktist, so wish me luck!



Plugg, plugg, plugg och plugg

Nu ska jag sitta och äta lite vattenmelon samtidigt som jag börjar plugga för kemi provet vi ska ha imon. Man behöver veta typ 10 grejer och jag kan 3 så hoppas hoppas att jag får bra betyg på provet imon!
PUSS så länge :*


Nya shorts...igen

Idag så orkar jag inte snacka om skolan för det var tråkigt förutom att bild läraren är jätte nöjd med mitt jobb, hihi. Men sen efter skolan så drog jag, louise och sintan till stan för att äta på donken (onyttigt igen sara!!) och sen för att jag skulle köpa mina gråa shorts från BIKBOK. Efter det stack alla hem på direkten för ingen hade lust att vara kvar på stan, men jag köpte mina shorts och jag är nöjd med mitt köp.

Dom kostade 299kr och kommer från BIKBOK som sagt, visst är dom fina? :)

Dagens outfit

Mina kläder idag, har på mig mina nya svarta shorts! Måste bli brunare också, håller på att bli blek :(

Venus Breeze

Jag kom nyss ut ur duschen (typ) och jag har helt nyrakade ben! Känns så skönt att man kan gå runt med shorts, helt underbart! Men tyvärr (fuck göteborg) så kommer det regna i övermorgon så jag får passa på imon :) Men jag ska sova nu så vi hörs imon, är as trött la mig tre igår, PUSS på alla sötisar :*

Och btw, använd Venus Breeze när ni rakar benen, den är helt mjuk och man får inga sår. Man behöver inte ens ha tvål på benen, den har inbyggd tvål :) hihi.

Dagens outfit

Nu är jag äntligen hemma! Blev klar med matten runt sex men jag stannade i pappas jobb och kollade på tv så att mamma fick hämta mig istället. Hon var ändå i stan med syrran så det var lika bra :)
Bloggar mera sen, KISS KISS


Tråkig outfit idag men det är ju bara måndag ;)
Tog av mig lösnaglarna också, mycket fräschare, hihi.

VG

Btw, jag fick VG totalt om man räknar upp till procentet. Så hela engelska provet blev VG, WOHO är as nöjd, hihi, även om jag kunde gjort bättre :)

I skolan...

Förlåt för att jag inte hörde av mig igår innan jag gick och la mig, orkade helt enkelt inte. Men just nu sitter jag i engelska lektionen och läraren har precis gett oss våra prov tibax, fick G i ett och VG i det andra. Jag är stolt :) hihi. Under rasten var jag med killarna och nina, det var väl kul. Efter skolan ska jag till pappas jobb och göra matte skit, väldigt tråkigt, men innan det ska jag nog in en snabbis till BIKBOK och köpa gråa shorts som jag längtat till!

Men måste dra, så vi hörs när jag kommer hem PUSS :*


Dagen

Puss på alla läsare och förlåt för sämst uppdatering idag! :* Men iaf jag vaknade mellan 12-1 med louise sovande bredvid mig. Vi gick ner sen efter ett tag av snackande och hämtade frukost för att äta medan vi kollade på bride wars. Vi kollade på mac datorn och det var exakt som bio! Helt coolt, hihi. Filmen var helt okej faktist, den var lite bättre än 17 again och den var roligare men som alla filmer var den också lite sorglig. Sen efter det så gjorde jag läxa typ resten av dagen och louise spelade GTA på psp, jag spelade också lite men jag var tvungen att göra läxa så det blev inte så mycket av det. Vi åt BK och så satt vi på sängen och snackade om att detta måste få ett stopp, NO MORE JUNK FOOD! Jag tror inte att det kommer funka men jaa. Louise åkte hem för typ en timme sen också och ända sen dess har jag suttit fast klistrad vid tvn för att det är KARDASHIANS MARATHON, WOHO! ♥

Hörs ikväll sen, xoxo

Grillning och bad

Tjena, jag sitter nu och laddar ner en film och lite musik (shhh). Louise är då hemma hos mig och hon spelar psp (GTA spel) så jaa man hör inte så mycket fina ord från henne :)
När alex och elliot kom stack vi ut till havet för att grilla. Vi grillade korv och drack massa cola. Sen efter det bestämmde vi oss för att ta ett dopp, eller aa vi doppa oss bara till över låret men jag måste säga att vattnet har blivit varmare sen sist när jag och louise doppa oss. Jag ville bara hoppa i, men tyvärr så skulle jag bli äcklig och blöt så jag lät bli. Vi kastade massa maneter på varandra och sen så stack vi tillbaka hem till louise eftersom alla skulle åka hem.

En väldigt lyckad dag, PUSS :*


Tråååk

Hejhej sötnosar :* Jag kom ut ur duschen och fixade mitt hår då, för typ 20 min sen kanske? Louise är ute och klipper deras asss stora gräsmatta så det kommer ta en timme för henne typ. *SUCK* Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, kanske tar och dricker lite cider och drar ut för att snacka med louise medan hon klipper, för annars så är det ganska tråkigt att bara sitta och lyssna på musik. Innan louise börja klippa hjälpte vi hennes mamma med att lyfta bord, så vi kommer nog hjälpa henne med mera saker idag. Alex och elliot kommer hem till louise runt fyra tiden också. Vet inte riktigt vad vi ska göra då, men en sak är klart: vi måste snacka med alex ;)
Aja, ha det BÄST :*

Så ser hon ut när hon klipper då :)

U G L Y

Jag och louise sitter nu framför datorn och aa lyssnar på musik. Vi kolla nyss igenom hennes garderob och hitta två fula "maid" outfits.
AS fula, check us out ;:


Gymnastik

Nu är jag hemma hos louise, eller jag har vart här i en ganska lång stund :) Hennes mamma hämtade oss och då stack vi till hemköp för vi ska nämligen äta TACOS! *MUMS* är det ända jag kan säga. När vi kom hem till louise klippte vi sönder våra fula byxor och gjorde dom till shorts, jag är väldigt nöjd, tack louise :) Sen efter det stack jag, louise och hennes mamma ut på deras as stora gräsmatta för att göra lite gymnastik. Hennes mamma måste jag säga är as bra! Mycket bättre än mig och louise :o Men hennes mamma hjälpte mig att gå ner i brygga och det funka! Så aa det är dagen hittills, kommer mera inlägg sen om jag orkar.
PUSS så länge :*


Mina nya jeans shorts :)

Mina nya vita shorts, nu slipper jag köpa :)

Är dom inte snygga? :*

17 again

Godmorgon! Vaknade för typ en halv timme sen och nu sitter jag framför MTV och lyssnar på britney när hon sjunger circus. Igår så var det en jätte bra kväll, vi träffades vid bion, tog ut biljetterna, köpte godis (a.k.a. klubbor)  och sen köpte vi var sin stoor cola, kunde faktist vart större, och sen kolla vi på filmen. Filmen var faktist jätte bra, massa skratt och aa den var faktist super bra. Zac Efron är ju så söt också+han har en fin mage ;) haha.

PUSS så länge :*


Kvällens outfit

Åker in till stan nu för att träffa louise, hörs ikväll!
Tog en snabb bild, men det kommer mer från ikväll antar jag :)

Fixar mig

Hej allihopa, har ni haft en bra dag hittills? Jag har väl haft en okej. Vaknade runt 11 tiden och ända sen dess har jag duschat 2 ggr och kollat på tv. Första gången jag duschade så blev mitt hår verkligen BAJS, så därför fick jag göra om det och nu kan man verkligen se att jag har lockar och inte att jag har ett fågelbo i håret, haha :)
Jag har precis blivit klar med att stoppa mousse i håret och ska snart klä på mig riktiga kläder och sminka mig. Ska träffa louise i stan kl åtta, vi ska visst på bio, ska kolla på filmen 17 again jag vet inte om den är bra med vi får väl se ;) Jag får skjuts till stan av mamma för hon ska också de hållet så jag behöver inte stressa men ngt, det känns verkligen skönt. Men jag vill ändå fixa mig nu så jag slipper göra det sen precis innan vi åker, vad ska jag ha på mig? Funderade att ha shorts men det stod att det skulle regna imon och jag ska sova hos louise så jag orkar inte ha med mig extra byxor, så vi får se.


Bild på dagens outfit kommer i nästa inlägg så gå ingenstans!
PUSS :*

Sov sött!

Detta blir sista inlägget för idag. Imon ska jag eller jag tror att jag och louise ska på bio, men det blir runt nio tiden så under dagen vet jag inte vad jag ska göra. Får väl hitta på ngt då för just nu vill jag bara drömma bort. Sluta tänka på allt och hoppas att allt ska bli bättre imon, annars måste allt fixas för man kan inte bara ge upp, eller?

Aja PUSS på er nu :*

Hoes before broes my ass

Folk säger alltid att det är hoes before broes. Man frågar sina kompisar och alla säger det är så, det måste vara så, men varför? Jo, jag tycker att det borde vara så för en bästa kompis kan man ha mycket längre, kanske hela livet medan en pojkvän finns där i några månader? Ett eller två år? Inte alls länge enligt mig så ja det är det jag tycker.
Men frågan är, varför säger folk så? Att det "måste" vara så när det inte alls stämmer in på vissa...

Animerade filmer

Jag älskar verkligen animerade filmer! Hela sättet av hur dom är gjorda och hur allt ser ut, det är bara så underbart asså! Idag för typ en timme och en halv sen kollade jag, mamma och min lillesyrra sophie på en animerad film och då kom det till mig. Dom är så underbara! Filmer med riktiga människor är ju bättre men animerade är mycket finare gjorda och dom är så söta. Haha its pretty lame, but thats what I think :)

Vi kollade på denna filmen och mysade lite med godis ♥
Filmen var gullig, lite tråkig men jag gillar animerat så den var bra enligt mig :)

Louise Nyberg

Haha tänkte skriva lite om dig men jag vet inte vad jag ska skriva (a).
Det finns inte något annat att säga än:

Du finns alltid där för mig, du bryr dig alltid även om man inte märker det och även om jag säger att du inte gör det vet jag att du alltid gör det på ngt sätt. Jag tycker att du är snäll, underbar, omtänksam, söt, rolig och massa massa mer grejer men om jag skulle skrivit ner allt skulle alla läsare bli uttråkade hihi (a). Vi har alltid kul ihop och även om vi bråkar varar det mest i en dag och minst i en kväll och tänka sig att vi kan bråka i ett sms och vara glada i det andra! Vi är väl lite mer än bäst, eller? :) Aa det finns typ inget mer att säga än detta och att du är den mest bästa och underbaraste bästisen/kompisen jag ngnsin haft och att du är bäst även om jag är lite mer bäst :) Så även när vi bråkar och även om vi hatar varandra vid vissa tillfällen kommer jag alltid finnas för dig. Du vet själv att du kan snacka med mig om allt och att jag alltid lyssnar och bryr mig även om det inte verkar som det. Jag suger på att skriva sånt här så om jag fortsätter kommer allt bli dåligt, det har det säkert redan blivit, så jag ska sluta nu men du måste veta att det finns mer än bara det. För om det inte fanns det vrf skulle du vara min bästis?
 Aja, I love u louise nyberg ♥

hihi :)

Sjuk :(

Imorse när jag vaknade kände jag mig väldigt dålig. Jag frös as mycket, hade täppt näsa så att jag inte kände ngt och mina ögon+hals gjorde ont! Så pappa sa att jag skulle stanna hemma idag, vi har ju bara elevens val och där kollar vi på en film, samma film, två ggr. Nu har jag vaknat för typ 20min sen, druckigt mjölk och nu sitter jag och bloggar för er. Jag mår lite bättre, jag fryser inte har bara ont i huvudet (istället för ögonen) och halsen men jag mår fortfarande skit.
Idag skulle jag och louise gå på bio och ha massa skoj för att "fira" ett år av att ha varit underbara och bästaste vännerna ngnsin. Men tydligen blir det inte av, för jag är sjuk och louise är sjuk :( Förlåt bästis ♥ Ni tycker säkert att ett år är litet, det gjorde jag också först men sen om man tänker efter det är ju JAG och LOUISE. Vi brukar alltid byta vänner eller ha ett stort bråk och inte snacka med varandra så detta är väl rekord, ett år utan att ha "släppt taget" av varandra!

Men nu ska jag försöka sova igen, och louise om du läser detta ring mig!
PUSS PÅ ER, hoppas att ni mår mycket bättre än mig :*

Fixade naglarna själv

Nu är jag tillbaka sötnosar :*
Har precis, klippt, filat och satt på lösnaglarna. Min vänstra hand blev hemsk men min högra blev underbar! Det är väldigt lätt att göra och man behöver bara betala minst 70kr, inte 300 eller mer som man gör för riktiga. Det är väldigt onödigt enligt mig, så köp istället!

Före:

Efter:


Vad är finast? :)

Nya shorts!

Såklart så kan jag aldrig åka hem utan att ha köpt ngt. Det kan vara vad som helst; armband, trosor, tröjor, läppglans men just idag var det ett par nya svarta shorts! Jag provade dom i vitt, men storlek 32 var för liten och det fanns bara 34 i svarta så det fick bli svarta. Är faktist nöjd :)

Är dom inte söta? ♥

Bilden blev inte så bra, ni får se bättre en annan gång. Kanske när jag har på mig dom?

Fika med bästis

Efter skolan stack jag och louise till stan för att vi skulle träffa min kusin. Men som vanligt kunde han inte träffas så aa vi drog oss till expresso house för att fika lite. Vi köpte varsinn chai latte och rabarber+hallon paj.
*MUMS*



New moon, ÄLSKA ÄLSKA

Äntligen!
Nu, äntligen efter en lååång stund vet dom hur new moon postern och när den ska ha premiär vara!! JAG ÄR SUPERDUPER GLAD!!! Ingen kan älska twilight och new moon plus alla andra böcker/filmer mer än mig! Eller folk kan älska lika mycket men inte mer, det säger jag bara!
Längtar fruktansvärt mycket tills filmen kommer på bio, då banne mig ska jag och mina kompisar sitta i den perfekta platsen och vi ska se den när den har premiär!!
ÄLSKA ÄLSKA, om du inte älskar twilight och alla andra är det ngt fel på dig :)<333333333333333333333

Den riktiga och officiella postern baby! :*

Dagens outfit

Älskar tröjan och mina skor! ♥

Älska, älska min outfit ♥

50år!!

Idag i skolan så var det en jätte bra dag!
 Våran skola fyllde 50år och vi firade det med att alla föräldrarna kom, alla vuxna var fin klädda, våran klass och niorna gjorde aktiviteter för småbarnen (vi får 5000 för det) och vi fick t.o.m. den engelska ambassadören att komma! Det började med att rektorn och vissa viktiga människor (ambassadören) snackade i ett tag och sen skulle vi äta. Dom vuxna fick en fin och glamorös mat medan vi ungdomar och barn fick pastasalad, den var jätte god :)
Senare efter det gick vi åttor ut för att fixa aktiviteter och det var jätte kul. Alla små barnen kom springande och dom var så underbart söta! Älskar små söt barn mellan 0-4 :) Men iaf, dom gjorde sina aktiviteter och vann massa godis och efter det slutade vi runt 2 och då stack jag till pappas jobb för att lära mig matte! BLÄH till matte!
Dagen var väldigt kul i skolan och imon+onsdag har vi elevens val, men vi snackar mer om det imon. Våran skolan är faktist väldigt bra och fin btw, så tro inget dåligt om den!

Men här kommer lite bilder!

Antonia och Jenny :)
Jag hjälper barnen :)
Sintan ska köra "sätta svansen på åsnan", haha han trodde han var bäst men han förlorade med stooort mellanrum! :)

Grey's Anatomy

Gud vad jag hatar när folk dör eller är sjuka! Kollade nyss klart på sista avsnittet för säsongen av greys anatomy och jag tror att Izzie och O'Malley kommer dö! Jag är inte säker, men jag hoppas verkligen inte det! Gud vad jag grät, asså hela huset hörde typ (aa). Men är man känslig och ledsen så är man!

Nu måste jag sova, och jag hoppas att jag inte tänker på greys anatomy för det ända som jag kan tänka på nu är, snälla dö inte! eller kommer dom dö?? Älskar verkligen den serien, trodde inte att det var möjligt men tydligen så är det de! <33
Aja, vi får hoppas på det bästa. Godnatt :*

Städar, usch!

Hallå sötnosar :*
Jag åkte hem från louise hus för typ en timme sen och louise hängde med såklart :) Just nu sitter jag och bloggar, men annars så städar jag mitt rum. Mamma har städat hela huset med såklart så måste hon låta mig städa mitt rum själv, så aa jag städar. Jag har också tvingat louise att sitta och kolla på grey's anatomy så att hon hinner ikapp mig så medan hon ligger i sängen och kollar ska jag städa klart och duscha.

Vi hörs senare idag, PUSSPUSS :*

Mitt andra hem

För typ exakt en timme sen kom jag hem till louise igen. Jag var påväg hem efter att ha kollat lite eurovision när jag och louise messade och då bestämmde vi oss för att jag skulle komma dit. Så aa nu är jag här i mitt andra (mycket bättre och finare) hem. Känns faktist jätte normalt att bara gå in i huset och lägga sig i sängen.
Imon så vet jag inte vad vi ska göra kanske ta ett till dopp? Får väl se då. Men nu ska jag sova och kolla lite tv!

PUSSPUSS :*



Hörs senare!

Nu ska jag klä på mig och sen ska jag åka till en familje kompis med familjen, jag vill inte åka dit men det är ju bättre än att sitta hemma och göra inget :)
Så vi hörs senare gullungar! :*


Glöm inte att kolla eurovision idag btw, det börjar om exakt 40min typ!

En bild från igår

Så glömsk som jag är glömmer jag alltid att ta kort, eller ha med mig kameran. Men här kommer en bild på elliot efter han hade bankat i huvudet i taket. Vi var hemma hos alex och aa, vi alla var cp haha :)

Första doppet

Hello sötisar :)
Hur är det? Jag mår väl normalt, eller vad ska man säga? haha. Idag vaknade jag och louise och direkt efter det åt vi frukost och sen stack vi ut för att ta första doppet!
Vi cycklade ner till klipporna vid louise hus och sen fick vi gå lite på berg, vi var nämligen två stolta bergsklättrare :) Det tog oss 45 hela minuter innan vi hoppade i vattnet och när vi kom ut hade ingen ngn känsel kvar i kroppen! Det var seriöst as kallt! Man dog!
Senare när vi kom hem duschade vi och fixa oss. Sintan kom hem till louise sen och efter det åt vi mat och nu sitter jag  vid datorn och dom ligger i sängen och kollar tv. Det finns inget att göra haha, men mamma kommer snart och hämtar mig och då måste jag hem och göra lite läxa. Skulle kollat eurovision idag med louise eftersom vi bestämmde det från längesen men tydligen vill hon inte längre, så aa jag ska hem.

Vet inte om jag kollar på eurovision idag, palla sitta hemma själv liksom. Får se om ngn annan kan :)
PUSS så länge :*

Det här fick vi gå igenom för att komma fram till vattnet :)
Havet <3
Jag i vattnet :) Min underdel ser tjock ut, men who cares!
Louise, påväg till havet <3

Borta igen

Heejdå, nu ska jag hem till alex :)
PUSSPUSS :*


Kvällens outfit:

Samma shorts, en annan tröja däremot . Den kommer från BIKBOK, nu är jag fin och färgglad :)

Home again

Heej alla underbara och käraste! Just nu kom jag och louise hem till mig. Vi ska bara vara här i en halv timme och sen drar vi oss till alex för att träffa honom och elliot, det kommer väl bli kul :) Måste bara byta tröja för jag har fått färg på den! Det var nämligen så att jag, louise, shadi, steffie, manvir, adnan och tunde stod och målade en grej för våran skola idag och aa sen så förvanlades det till ett vatten/färg krig mellan min och tunde! Vi sprang runt och skvätte vatten och färg på varandra så jaa, jag måste byta tröja. Men ni får se dagens outfit ändå, så smart som jag är tog jag kort imorse :)

Dagens outfit:

Lila tubetop från; H&M, svarta shorts från; GINA och sen hade jag mina ballerina med fransar på.
Visst är jag snygg idag? :)


Pussiliepuss!

Godnatt älsklingar!
Jag har äntligen blivit klar med min GDP läxa! Fattar hur lättad jag är. I'm back on track med skolan igen :) Men iaf nu ska jag nog ta och lägga mig, men först måste jag kolla på ett avsnitt av 90210 och sen släcker jag lampan och sover den efterlängtade sömnen!

PUSS PÅ ER :*


Måste blir klar

Hejhej allihopa! Just nu sitter jag och försöker göra klart min läxa, orkar seriöst inte! Men jag måste bli klar, den är typ 2 månader sen :o Jag känner iaf på mig att jag kommer bli klar med den idag, men då måste jag göra min andra läxa imon eller ngt och då blir jag tre dagar efter med den men vad ska jag göra, jag måste ju göra så :/
Efter skolan stack jag till pappas jobb och där skulle jag lära mig matte. Höll på att somna, så trött var jag så efteråt hämtade mamma mig och vi stack till donken (som vanligt) och jag köpte gotti gott!
När jag kom hem var jag tvungen att städa mitt rum (louise stökar alltid! (L)) och sen nu sitter jag och försöker göra min läxa, som jag sa. Ska nog ta och göra den nu faktist så att jag kan sova! Jag sov ju bara 4timmar igår :o

Wish me luck


TRÖTT

Igår skulle jag och louise dygna som sagt...men vi somnade. Vi somnade runt 3 och vaknade runt 7. Louise är as pigg, asså hoppar och skit medan jag är skit trött! Har ont i hela kroppen, huvudet och mina ögon svider som in i helvete! Jag kan inte sätta på mig mina linser heller för då kommer mina ögon svida till döden. Under rasten månste jag nog dra till hemköp för att köpa en latte eller ngt, asså jag kan inte fatta ngt! Och jag kan inte åka hem för mamma är där, så nu när jag sov sent och bara fick sova 4 timmar får jag lida och gå i skolan!

USCH

Nej, vi måste

Nu har vi precis kommit ut ur duschen och tagit på oss pj's. Vi vill så gäärna sova, men nej! Vi måste vara vakna länge ikväll, tills tre iaf :) Vi åt också pannkakor, platta håret och mumsade i oss klementiner innan vi stack upp till rummet och nu sitter vi här och bloggar med var sin dator. Skratta gör vi mycket, hoppas bara att ingen vaknar utav det, för då blir dom nämligen inte glada måste jag säga!

Men vi hörs innan jag lägger mig PUSSPUSS :*

Kommer strax!

Ska hoppa in i duschen nu! Louise väntar på mig.

FEGIS

om du nu inte kan säga, varför fortsätter du att kommentera mig? Om jag ändå inte kan få veta vem du är, kan jag inte uppskatta vad du tycker om mig. Vem vet jag kanske gillar dig med, du måste väl ändå ta en chans? Livet går inte ut på att ha det tråkigt, utan att leva det. Om du nu "älskar" mig så borde du kunna säga vem du är. Du kan inte älska mig om jag inte vet vem du är, varför älskar du mig om inte jag älskar dig tillbaks?
Svara bara på det här: Har jag någonsin pratat med dig?

Om du verkligen vill ha något med mig, varför tar du inte chansen? Varför försöker du inte att ta kontakt med mig genom ditt NAMN? Utan nej, du väljer att vara hemlig, och vad gör det dig till? Jo en fegis.

Namnet räcker och ifrån det kan jag prata med dig.

Louise <3 Sara




Vaken hela natten lång!

Tjena bloggen!
Jag och louise har bestämmt oss för att vara vakna heela natten lång! Så det blir mycket inlägg ikväll :)

Dålig uppdatering

Förlåt alla älsklingar för en super dålig uppdatering idag! För det första så har jag vart ute och sprungit massa massa gånger i sportsday! Jag tror inte mitt lag kommer vinna men alla gjorde super bra, så underbart gjort alla gröna! Jag har också världens träningsvärk, det tar typ 5min för att gå upp och ner för trapporna! Jag sprang 100m två gåner och sen 400m och 800m. Jag är väldigt nöjd med migsjälv :)
Sen efter sportsday gick jag, louise och sintan till donken där sintan bjöd oss på glass, tack sintan <3 och sen så kom mamma och hämtade mig och louise. Vi kom hem, åt pizza och drack coca cola. Men det värsta är att vi bara kollat på DHW heeela dagen! Allt är louise fel :) hihi.
Vi ska snart sminka oss gaaalet och ta massa underbara bilder, så kika in senare för bilder på mig och louise.

 I ♥ me, som jag sagt förut :)

Helt seriöst

"Jag vill veta vem du är"

Puss på er :*

Jag kom nyss hem från att ha "stor" handlat med mamma, var tvungen att skaffa ngt till imon. Man kan ju inte gå hungrig, eller hur? :)  Så när jag kom hem gjorde jag mig en mumsig macka och sen nu ska jag nog sova! Vi börjar halv tio imon men jag behöver min skönhetssömn såklart. Så aa, vi hörs imon.

PUSS PÅ ER :*


Från bajs till najs :)

Äntligen är mitt hår klart! Det tog en timme och 20min! :o Snacka om mycket hår!
Men här är resultatet, mitt platta hår blev dåligt i kameran men det blev typ så fast mindre suddigt då, haha.


Från detta till detta ---->


Dagens outfit

Här kommer dagens outfit och en bild på nina och mig :)

Visst var jag fin idag? älskade mina kläder idag!
Mina Fred Perry skor, älska älska!

Jag och fin fina nina :*


Älskade glass <3

I'm back in action! :*
Jag har precis kommit ut ur duschen. Har ny duschat allt och sitter och äter en underbar HULA-HULA glass, hihi :)

Jag utan hår :o

  

Blött hår och mumsig glass :)




Gympa hela dagen imon

Imon är det "sportsday" för hela skolan. Det går ut på att man är i fyra olika lag; det gröna, blåa, röda och gula (man har varit i samma lag ändasen man började skolan) och så ska man springa, hoppa höjd hopp, kasta klot och massor av gympa aktiga aktiviteter. Man gör dessa aktiviteter i lagen som man är i och eftersom jag går i högstadiet kommer jag vara med niorna, sjuorna och kanske sexorna, men bara när det är tävlingar med hela laget annars är det bara mitt gröna lag från åttan som jag är med. Men iaf jag går i gröna laget som är det bästa laget (bevis finns) och därför måste jag ha en grön tröja på mig. Så jag letade och rotade överallt och sen hitta jag en limegrön från gina som jag kan ha. Tyvärr så matchar dom inte mina shorts men vem bryr sig? Man gör ju allt för laget asså!

Här är imons outfit för sportsday, shortsen är korta, men vem bryr sig? Its cute ;)
Asså ni får ursäkta bakgrunden, orkar aldrig bädda!

Äntligen lite väder!

Tjena tjena bloggen! Jag kom nyss hem för typ 30min sen och ska snart (som vanligt) göra läxa. Eller jag ska nog duscha och platta håret först!
Idag i skolan var det en jätte bra dag, vädret var också super! Jag fick äntligen ha på mig mina vita Fred Perry skor ♥ älska, älska! Vi hade typ gympa med påvelundskolan idag. Det var faktist väldigt kul, fick nya kompisar, haha. Sen var det nog bara en vanlig skola dag. Det värsta måste nog ha varit den nya matte/biologi/kemi läraren. Hon är så himla jobbig! Jag vet inte ens vad hon heter, vilket är väldigt pinsamt, men hon vill att vi typ ska skriva en "saga" om hur man "skapar nytt liv" och hon vill att "sagan" ska vara på 1500 ord! Hur ska detta gå?
Jaa, det var typ det som hänt idag, inte så mycket och som jag sa förut nu efter skolan blir det bara läxa, läxa, läxa och kanske lite serier+msn. Man vet aldrig ;)


Och har inte solen+värmen börjat komma lite mer? :)

GTA

Godnatt, ska sova nu :)

Men först måste jag spela lite GTA, älskar det spelet (a) Mobba mig inte för jag bryr mig inte vad ni tycker om detta. Det är ett spel och jag älskar det! Thats it liksom så deal with it! :)



Vad ska man skriva om?

Shuuee sötisar! <3
Hur har eran dag varit? Min har vart super faktist! Underbart väder, underbart sällskap och jag är klar med all (nästan) läxa. Det sämsta med dagen måste ha varit mitt hår och kläder idag! Jag hade typ ingen mousse hemma imorse så mitt hår fick bli som det blev och aa hemskt blev det! Mina kläder snackar för sig själva. Det blir tyvärr ingen dages outfit idag för mina kläder var hemska och jag säger förlåt till alla som såg mig så. Men är det måndag så är det!
Efter skolan skulle jag, louise och sintan till stan men det blev så att louise och sintan tog vagnen medan jag tog bussen med adnan, cathy, shantal och cathys lillsyrra. Skulle bevisa att bussen var snabbare och gissa vad? Det var den! Aja sen när jag var framme stack adnan, cathy och resten och då fick jag vänta på louise som kom typ 3 min efteråt. Vi gick in till Åhléns City och jag köpte en super bra mousse och sen drog vi oss vidare till pappa. Louise fixade allt hon skulle, vi åt donken mat, träffade elin i typ 3 sek när vi stod och väntade på pappa och sen har jag bara varit hemma.

Okej asså förlåt alla läsare om detta jag ska skriva nu är tråkigt så läs det inte om ni inte vill, hoppa direkt till bilderna ;)
"Hemlig" vem du nu än är kan du snälla sluta skriva för du driver bara med mig och jag börjar bli rejält irriterad! Säg vem du är för asså vad är meningen med att skriva saker till ngn som inte kan uppskatta en tibax? :p Det är bara onödigt så säg vem du är eller släpp det, för jag hatar att inte veta vem det är! Det tar död på mig! Och btw om du inte säger vem du är, är du precis som vilken kommenterare som finns i världen så aa jag kommer börja skita i dina kommentarer för varför ska jag bry mig när jag inte vet vem du är? :)

 
Min underbara mousse från MATRIX ♥
  
                                                                                      Min och louise mat ♥
       

Det är dålig uppdatering dom senaste dagarna för jag vet inte vad jag ska skriva om! Snälla ngn som bryr sig, hjälp mig? :)
HAHA
                                                               

Problem

Asså seriöst, nu blir jag arg!
"Hemlig" säg vem du är för om jag inte vet vem du är så vet jag inte om det är dig jag gillar. Jag kollar på alla btw så hur ska jag veta vem du är? Jag har en känsla av att du inte kommer säga vem du är men varför kan du inte säga? För just nu tror jag bara det är ngn som driver med mig :)

En bra söndag utan läxa

Hejhej bloggen! Förlåt förlåt att jag inte hört av mig på hela dagen. Först vaknade jag och sen så var jag tvungen att fixa mig på en halv timme för sen skulle vi åka direkt till min kusin i ljungkile. När vi var framme åt vi en jätte god maträtt (kött, potatis eller ris med rödvinsås) och sen så skulle min kusin vara bollkalle för A-laget som skulle spela på hemma plan i ljunkile så vi stack för att kolla på matchen. Det var LSK (ljunkile) mot ett lag i stockholm och LSK vann med 4-1 som tur var :) Det var faktist jätte kul att sitta och kolla/heja på laget. Jag skrek åt domaren så mycket så att vakterna tänkte komma men jag slutade så det fixa sig, haha. Efter matchen stack vi hem till min kusin, åt morotskaka och sen drog vi hemåt. Det var en jätte bra söndag men massa kul och ingen läxa. Jag tror t.o.m att jag håller på att börja gilla fotboll!

Tyvärr blev det inget bloggande idag men vi hörs imon för jag är trött! Tidigt jag vet, men vem bryr sig liksom? :)
Här är lite bilder från idag:
Dagens outfit, är den inte söt? :)

Jag äter en godis, sitter i bilden påväg dit

Natti natt :*

Peace out

Hejdå bloggen!
Nu måste jag göra klart halva ekonomi läxan, tråkigt men vad ska jag göra åt saken?  Sen imon gör jag andra halvan i bilen påväg till min kusin och då är jag äntligen klar! Så ja nu drar jag för resten av kvällen hörs imon blogg-lovers :*

Peace out


Torres <3

Jag håller helt seriöst med louise.
Fernando Torres är BÄST ♥


Är han inte underbar? :*

Usch! läxa, hår och kläder!

Godmorgon sötnosar! Jag vaknade faktist runt ett idag och sen skulle jag och mamma ut direkt. Så med blött utsläppt hår, inget smink och hello kitty tjock tröja far jag ut, jag duschade snabbt innan vi stack. Vi skulle kolla om ngn hade hittat en av mina katter men tyvärr så var det fel :( När jag kom hem kollade jag på några serier, åt frukost och sen messade louise om jag kunde komma hem till henne. Tyvärr så kunde jag inte (sorry louise :*) för jag ska nämligen hem till min kusin tidigt imon (han bor i ljungkile, en annan kusin) så jag skulle vara tvungen att vakna extremt tidigt för att vara söndag.
Men iaf, just nu har jag precis städat lite i mitt rum, fixat mitt hår (blev extremt stort först!) och ska snart göra läxa. Idag är det ingen bra dag måste jag säga. Jag har både läxa att göra, har på mig fula hemma kläder och mitt hår blev fult! Det ända som är bra är att jag har fint smink på mig, haha, det gör mig faktist på lite bättre humör.
Önskar jag kunde göra ngt kul idag men läxan stoppar, varför finns skolan?


Aja bloggar senare :*

Konstig bild, men jag skiter i vad ni tycker :)

Palla "hemligt"

Hejhej bloggen! Ni blev inte av med mig så snabbt! Kollade nyss på min statistik och mina kommentarer. Det har börjat gå bra för statistiken och jag har fått några till kommentarer. Men det jobbiga är att människan som kommenterar skriver saker och säger inte vem han/hon är!! Jag blir verkligen irriterad och misstänksam. Varför kan du inte bara säga vem du är? Jag bryr mig inte vad du skriver, för det du skriver är gulligt ;) Så om du nu kommenterar igen snälla skriv i ett namn istället för att kommentera hemligt tack! Och om det är någon av mina kompisar och ni nu läser detta, SLUTA! Det är inte kul när ni lurar mig såhär (om ni nu gör de) så SLUTA som sagt!

Men nu ska jag vara inne på msn lite och sen ska jag nog sova! Så PUSSPUS hörs imon ♥


Förlåt och Dagens outfit

Förlåt bloggen! Jag har inte kunnat blogga på heeela dagen asså! Det är så tråkigt att jag inte kunde. Efter skolan stack jag hem till min kusin där vi grillade och åt massa god mat och sen kollade vi på filmen Panic Room (jag vet den är gammal). Det var jätte kul! Sen så kom jag hem och nu måste jag ringa louise för en grej (ni får inte veta, haha) men hon trycker på upptaget hela tiden så hon får la ringa mig ;) Men annars så har det varit en underbar dag. Vaknade hemma hos louise, vi fixade oss, missa bussen, åkte till stan istället, tog bussen till skolan därifrån och hann! Och sen skola, plugg, skola. Efter skolan vet ni redan vad som hände så ja, jag behöver inte säga ngt mer. Men jag kommer blogga sen igen innan jag drar mig till sängen ;)

Hoppas att ni haft en bra dag och kommer ha en bra kväll :)
Dagens outfit:
Bild tagen av min cam. Ni får ursäkta min mun, haha. Men iaf byxor: BIKBOK, linne: RUT M.FL. (vet inte hur man stavar butiken (a)) och kofta: GINA plus smycken från ställen :)

Är jag inte fin idag? :*

Sara&Louise heeeela veckan!

Jag ska sova hos louise och jag är klar med min läxa!!! Fatta hur glad jag är :D Men jag är väldigt trött, haha, så jag hoppas att vi kan sova direkt när vi kommer hem till louise. Det kommer vi säkert göra, louise vill alltid sova :) (det är bra louise!).  Jag ska skita i biologin idag och sen göra den imon, det blir bättre så. Ska packa lite saker för natten och morgonen, ska ju hem till louise snart :)

Hörs imon PUSS :*

Är vi inte snyggaste? :)

Bläh mat!

hahaha, idag ska jag kanske sova hos louise igen! Vi är inte klara med läxan än och det måste vi bli haha, jag har bara en och en halv fråga kvar! Sen blir det biologi läxa igen. :(
När vi skulle äta mat förut fick jag (som vanligt) den dåliga burgaren och mealen. Usch! Det var inte alls gott. Så jag kommer nog inte äta på donken på väldigt länge, man kände typ bara smaken av salt gurkan som hade lagt sig över heeela burgaren! Men men vad ska man göra? Det finns iaf den goda Mc Flurry Marängsvissssss ♥



Mc Donalds

Just nu sitter jag och louise framför tvn och försöker göra våran historia läxa. Sintan stack för typ en timme eller två sen för att han hade träning, haha, så nu är det bara vi två. Historia läxan går väl bra, den är enkel och då kommer jag ju klara den snabbt! Mamma kom hem med donken mat men dom hade glömt att ge henne en till lilla menyn meal så hon fick åka tibax för att klaga. Därför sitter jag och louise här och typ "bråkar" om vem som ska ha den nya, varma menyn! Hahaha vi är sååå töntiga asså!

Nej nu måste jag plugga! Och btw, det blir dagens outfit när jag orkar för jag håller aldrig det jag lover så jaa.
PUSS på er sötisar :*

Irans kungafamilj

Hejhej alla underbara läsare! Jag sitter nu i svenska lektionen och jobbar på ett projekt om Irans kungafamilj plus kultur. Jag och louise jobbar såklart tsms så vi kommer bli klara mycket snabbare. Vi har inte gjort ngt än men vi har hittat några bilder! hehe, en början iaf :) Sen efter svenska lektionen har vi gympa. Jag har glömt mina skor och kläder hemma men om vi spelar basket eller ngt kommer jag vara med, kläder eller inte kläder!
Efter skolan ska sintan och louise hem till mig. Vi kommer såklart ha massa skojj, om vi hittar på ngt att göra. För jag personligen tycker att mitt hus är as tråkigt! Men men vi får se :)

PUSS så länge :*
The royal family...hihi :)

AHHHH

JAG ÄR SÅ HIMLA ARG!!!!! :O DOM FÖRLORADE!! CHELSEA FÖRLORADE!! VET NI VRF? JO FÖR ATT DET STOD 1-1 MEN BARCELONA VAR PÅ BORTA PLAN SÅ DOM VANN!!! :O
FITTA!! :O


Godnatt

GOO CHELSEA!!

Nu sitter jag och louise framför matchen mellan chelsea och barcelona! Hoppas hoppas att chelsea vinner! Dom är lätt mycket bättre än barcelona!! Vi sitter här och äter, eller åt och drack ett glas mjölk med wiener (vet inte hur man stavar) bröd. Mycket gott och kul :) Vi skriker massa också haha, konstigt att jag och louise gillar fotboll kanske? Men nej det är jätte kul att kolla på när man hejar på ett lag asså. Man skriker och hoppar upp och ner och massa skit, as kul! Just nu står det 1-0 till chelsea, dom kommer vinna! Dom MÅSTE vinna!!! :)

GOOO CHELSEA!! ♥

Chelsea är dom blåa ifall ngn inte vet ;)<3

Vänner

Tja älsklingar ♥ Jag har precis blivit klar med en engelska uppsats (som inte var så lång) den tog evigheter! :o Men nu är jag klar med den och har en mindre läxa att göra! Fick G på fysik provet också, är inte alls glad, jag hatar mina betyg faktist men vad ska jag göra? MITT FEL! Louise har vart hos mig hela dagen (hon är fortfarande här) och vi har kollat på Joey och Vänner. Älskar vänner så jäkla roligt! Hahaha gissa om vi skratta asså!! Nu kollar vi på en kändis kanal (E!) så vi har haft datorn och tvn framför oss hela dagen. Hehe :)
Hoppas också att ni kunde kolla och se min outfit för er själva men det var inget speciellt idag så det gör inget faktist. :) Nu ska jag börja en annan läxa som är biologi! Usch, man måste skriva i boken och inte i datorn för att svara på några frågor...jag tror det är 10.
Aja vi hörs sen ;) PUSSPUSS :*



Dagens outfit

Idag så blir det tyvärr ingen bild på dagens outif. Tog nämligen av mig den och satte på mig skönare kläder som jag kan gå runt med här hemma!
Men iaf det blev min lila tube topp liknande tröja från H&M, mina gråa byxor från BIKBOK, en svart jack/kofta från GINA och mina svarta ballerina med fransar på från BIANCO.


Ni kan checka ut byxorna och tröjan i mitt shopping inlägg! Det kommer bli bilder från och med nu vaje dag (som jag har sagt) förlåt att det inte hände idag jag orka inte :)

Panik!!

Hejhej bloggen! Jag fick nyss reda på att alex och elliot ska komma hem till mig!! :O PANIK asså! Jag var tvungen att hoppa in i duschen, sminka om mig och ta på mig ngt nytt!
Men nu är jag klar och jag hann på 30 min! Rekord asså, känner mig stolt :) Dom smsa precis också och sa att om var här snart, vad ska man prata om först liksom? Skämms över mitt hus också, väldigt fult. Tur att vi ska renovera snart asså! :)


Men här är "kvällens" outfit, är kåt på louise också ;:


Fem saker ni inte visste...

Visste ni att...
1.  Jag älskar glass
2. Jag hatar hundar (helt seriöst, det är det värsta jag vet!)
3. Jag har haft 2 underbara katter, men mamma gav bort dom :(
4. Jag älskar allt som står mig nära
5. Jag har en syster


Så nu vet ni lite om mig, det kommer mer inom sin tid ;)



 

Dagens outfit

Nu är jag hemma!
Efter skolan var jag, louise, alex och elliot i torget och åt på donken men sen var dom tvungna att sticka så jag och louise köpte oss var sin chai och stack hem till mig. Just nu sitter jag och bloggar medan louise sitter och aa gör ngt på min andra dator :)


Här är dagens outfit:
Slitna byxor; BIKBOK, vitt linne; GINA, Vitt annat linne (finare); ZARA och sen svarta ballerina; BINACO.


Varför bråkar man?

Hahaha, vet ni vad jag kom på? När man bråkar med ngn brukar det alltid hålla sig max i typ en månad om det inte är riktigt seriöst. Asså varför bråkar man igentligen? Varför kan inte alla bara vara kompisar? För om alla var det skulle inte massa hemska saker hända och då skulle man inte förlora några kompisar alls. Vet inte riktigt varför jag skriver detta inlägg men har inget annat att göra så aa.
Man borde inte bråka och det ska jag sluta med från och med nu, men så klart måste man stå upp för sig själv. Så om någon säger ngt till mig eller om mig kommer jag såklart käfta emot. Det är inte bra men det är sån jag är.


Just nu så sitter jag också och lyssnar på musik, msnar och försöker plugga för franska glosor skit tills imon. Vi fick en dag på oss och sen så har vi matte prov på fredag! Usch jag hatar och suger i matte, vill dö just nu. Men men vad ska jag göra liksom? Finns inget annat än plugg plugg plugg!! Och sen så har vi fysik provet idag då...hmm, det gick väl okej, tror jag kommer få ett G eller G- (a) skämms över mina betyg ibland asså!


Kul med kläder

Bara för att jag tycker att det är kul med kläder kommer dagens outifit komma tillbaka. Så nu kan ni se vad jag har på mig varje dag!
Är inte det bra? :)

Dagens outfit

Visst är den super gullig? :*
Ännu ett fuckat face, men solen var i vägen :)

Back home

Tjena bloggen!
Jag kom nyss hem för typ 20 min sen efter att jag följt med louise till hennes faster (hon skulle fixa prao) och köpt lite godis från kungsten. Idag var det en jätte bra dag faktist, både vädret och min outfit var super! Hade på mig mina nya ljusa byxor från BikBok, min randiga tröja från MQ och mina underbara  svarta kilklackar från Bianco! Ååå vad jag gick runt och flashade dom i skolan hahaha! Älskar skor, har as många skor här hemma faktist. When do I have the time to wear them all? 


Dagens outfit kommer ut sen i nästa inlägg, så gå ingenstans!

Keeping up with the Kardashians

Snart ska jag gå och lägga mig men först måste jag bara säga att jag älskar "Keeping Up With The Kardashians" tv serien på kanal E. Så grymt bra är det, haha! Satt och kollade på nya avsnitt nyss men nu ska jag gå och lägga mig :) Har också planerat sötaste outfiten för imon så det kommer bli lätt att stiga upp på morgonen. Men tyvärr så får ni bara vänta tills imon för att kunna se "the outfit" mohaha, jag vet att ni inte kan vänta! ♥
Men aa nu ska jag dra migsjälv till sängen, puss på er alla! :*



Vill ha

Jag kollade runt i lite affärer på nätet och hitta två par skor+två väskor som jag så gärna ville ha från Bianco och sen så hitta jag några tunikor från Gina! Titta, visst är skorna och väskorna söta? :)
Det finns tyvärr inte bild på tunikorna men om jag köper det (ngn gång hoppas jag) då får ni se plaggen!



Jag vet att jag redan shoppat men man kan ju alltid köpa för sina egna pengar?

Penelope

Jag har inte pluggat ett skit under hela dagen! Jag satt och kollade på Ghost Whisperor, Simpsons och nu har jag kollat klart Penelope medan jag åt Burger King (min aptit är tibax woho!). Jag tycker verkligen om den filmen måste jag säga och btw jag fattar inte varför alla är så rädda när dom ser henne? Hon är inte läskig, hon har bara en ful näsa! hihi :)
Nu ska jag nog bestämma vad jag ska ha på mig imon, tänkte skolka men sen hörde jag att massa inte pluggat så jag ska nog plugga under hela dagen imon. Vi har nämligen prov sista lektion plus att det inte är bra att skolka. Ni borde inte göra det!


Det kommer bli dåligt väder imon säger gubben i nyheterna. Usch och fy säger jag. Varför måste det alltid vara dåligt när man precis har gjort sig klar för sommaren?


Ny duschad och fräsch

Hejhej igen bloggen! Här sitter jag och har precis kommit ut ur duschen. Har fortfarande ingen matlust men den kommer nog...hoppas jag. Nu eller senare idag ska jag nog sitta och göra min läxa som skulle vart inne för typ två veckor sen men jag har inte orkat göra den så jag får skylla mig själv.
Jag har städat mitt rum idag, blev mycket renare så jag hoppas att det håller länge. Har jätte svårt för att hålla mitt rum rent! Klockan är bara runt tre tiden och jag hatar det! Jag vill att det ska bli sommarlov så att jag kan slippa skolan och alla hemska prov! USCH vad jag hatar livet ibland!

Aja måste nog ta och klä på mig ngt bra, pusspuss!

Mår inte bra

Usch, fy, bläh! Nu sitter jag här framför datorn och fryser, har ont i magen och mår inte alls bra! Jag har inte haft matlust ända sen jag vaknade och det är verkligen inte bra! Har bara ätit två skopor glass, lite godis och inget mer. Jag hade inte lust för glassen eller godiset heller, tvingade i mig det. Jag vet att jag inte har feber eller ngt men hur kan jag frysa så mycket? Helt konstigt asså.
Men jag får väl hoppas att jag blir bättre även om jag vill missa skolan imon.
Hörs snart igen, pusspuss <3

Och louise jag mår inte bra på riktigt det är inte bara för provet! :)

Somnade

Godmorgon! <3 
Igår kväll efter filmen var jag så trött att jag bara var tvungen att sova, det var ju en lång och underbar dag igår. Så förlåt för att jag inte skrev efter filmen. Men nu skriver jag ju ;) Idag så ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt, kanske städa mitt rum och så måte jag göra lite läxa! Har prov imon och jag hade glömt av! Är väldigt stressad men jag kan ju alltid försöka plugga på en dag och se hur det går. Hoppas verkligen att det går bra, för om det gör det kan jag få VG i slutbetyget av fysik! Men men vad ska jag göra? Om man inte kan, kan man inte och fysik är en av mina svaga ämnen. Jag får satsa på ett G om jag ska plugga nu, dagen innan!

Jaa, det var väl allt för nu. Vi hörs senare idag :*

Filmkväll

Tjena bloggen! Saknat mig? För jag har saknat er ;)
Just nu kom jag och louise hem från Filmtajm där vi har köpt typ 5kg godis och hyrt en film som heter "Lakeview Terrace". Det kommer bli en as mysig kväll med massa godis och sen kom jag på att vi hade ben&jerry hemma igen! Gud va gott :)
Hoppas att ni får en underbar kväll, vi hörs senare...typ efter filmen eller ngt. PUSS på er :*



shopping!

Tillbaka från en lång dag av shopping med min mamma! Här är vad jag har köpt:


söt topp från Zara, tänk med gyllen brun kropp och slitna jeans shorts till! grr


tube topp liknande tröja från H&M, lite tråkig men accessoarer piffar säkert upp den!


hihi strumpor från H&M

'
gråa byxor från BikBok!


ljus beiga byxor typ, jätte snygga!


sjukt söt topp från MQ, sorry louise jag vet att du ville ha en liknande (a)


älskar den, jätte söt kofta från MQ!


enkel vit kofta från Gina, bara ett måste


dom här är jag mest nöjd med, kilklackar från Bianco och sula till för annars va dom för stora, love'em


enkla små söta tyg skor från Fred Perry, ännu ett måste inför sommaren!


armband från Bianco och smink puff från Lindex, älskar armbandet!

Jätte lyckad dag och jag är jätte nöjd, tack mamma! <3

Sova är bäst

Ska upp imon runt 11 för jag måste hinna shoppa mycket :) Så ja då blir det bäst om jag lägger mig plus att jag är skit trött. Hoppas att alla ni läsare har haft en bra dag idag!
Hörs imon blogg lovers, PUSSPUSS :
*


Btw:
Sova Är Bäst.


PUMPS

Pumps är en utav dom bästa sakerna jag vet! Gud vad jag älskar att gå runt i pumps (även om det inte går bra) under sommaren! Dom är så söta och så fina på en. Man kan gå runt från svarta, vita, rosa, lila altså vanliga modeller eller rutiga, blommiga, prickiga, och såna med paljetter på :)  Alla sorts pumps är underbara. Jag kanske inte tycker att ett par rutiga är fina men en annan person kanske gör det så då på det sättet är dom underbara ♥ Jag har ju själv bara ett par vita pumps med svarta nät saker över och en vit rosette där framme och sen så har jag också ett par lila med en lila ros på där framme. Hoppas på att plocka hem ett par vanliga svarta imon när jag ska shoppa! Hoppas hoppas att jag hittar ett par bara :)

Wish me luck

Skins <3

Värdens bästa tv-serie heter såklart SKINS ♥ Det finns inte ord för hur mycket jag älskar den!! Alla är så underbart bra i den och serien överhuvudtaget är bara BÄST, finns inte ord som sagt. Snälla kolla på skins, ni kommer inte ångra er!
Det finns också en utav dom snyggaste kill skådisarna med i serien han heter Mitch Hewer och är så himlans söt och snygg! Finns inte ord för hur mycket jag älskar honom heller ♥

älska älska älska & älska ännu mer!!

       


Vill ha imon!

Åhh vad jag längtar tills imon!! Ska nämligen shoppa med mamma då och gissa vad? jag får köpa massa massa kläder och saker då och det spelar ingen roll vad allt kostar!! Guud vad jag längtar! Jag ska in i varje affär och försöka rensa den, men jag får hoppas att jag hittar saker också!
Vill ha imon nu nu nu!!


Jut nu sitter jag bara vid datorn då. Väntar på att Grey's Anatomy ska laddas klart så att jag kan ha något att kolla på. Denna dagen har börjat bli tråkig, måste piffa upp den på ngt sätt! :)

Ben&Jerry dag

Nu har jag precis kommit hem från att ha vaktat grannens barn! Förlåt att jag inte skrev innan jag stack, jag hann faktis inte. Men nu är jag ju hemma och har inget att göra så jag tänkte bara stanna hemma med luffiga kläder, tv serier och en massa Ben&Jerry glass. Jag kommer leva i himmlen för några underbara timmar (haha) och sen på kvällen kanske jag hittar på ngt med en kompis, är inte säker men vi får se :)

Puss så länge lovers <3

Ful bild, men jag älskar den ;)

Barnvakta

Hello everybody, how's it going? :)
Just nu ska jag klä på mig, sminka mig och sen måste jag ringa grannen. Jag ska nämligen barnvakta hennes två tvilling killar men jag vet inte när jag ska vara där. Så idag kommer det inte bli så mycket bloggande, men jag vet att ni fortfarande kommer älska mig&min blogg.
Aja men nu måste jag gå, bloggar innan jag drar mig så vi hörs...PUSS :*


Sara&Louise

Hejhej bloggen! Förlåt för att ni inte fick se bilder på mig och louise igår. Hade inte tid, var tvungen att kolla på TWILIGHT♥ (bästa filmen asså) och det fick mig att längta ännu mer till NEW MOON♥
Men iaf, här kommer några bilder på oss då. Orkar inte ladda upp massa på oss, även om vi är bäst så det får bli några :)

Lite Sara&Louise time :





Bara fyra bilder men I know you love me, I do ♥



RSS 2.0